Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Buzaðý
Bakýnýz; Sýðýr.

Hal ve hareketlerinizde daha temkinli olmanýz gerektiðine iþaret eder. Buzaðý tutmak kötü olaylarýn arkasýndan güzel günlerin geldiðini haber verir. Ölü buzaðý iflas edeceðinizin ve borç aldýklarýnýzla ile mahkemelik olacaðýnýzýn habercisidir. Buzaðý boðmak yarýda kesilecek bir yolculuða yorumlanýr. Buzaðý piþirmek iþlerde kazanç saðlamaya, buzaðý yemek güzel havadise iþarettir. Hasta buzaðý suçu olmayan bir insanýn haksýz yere ceza çekmesine iþarettir. Evde buzaðý bir hýrsýzlýk olayýnýn olacaðý demektir.

Rüyada göriilen buzagi, eger rüya sahibinin kendi hayvanindan dogmus veya kendisine bagislanmis ise, erkek çocuga isaret eder. Pisirilmis buzagi Hz.Ibrahim (A.S.)'in kissasina binaen korkudan kurtulmaktir. Buzagi hayra kabiliyeti olan çocuktur. Bazen buzagi, üzüntü, keder, sikinti, masiyet ve Allah (C.C.)'a itaat etmemeye isaret eder. Bir kimse rüyada erkek veya disi bir buzagiyi sirtina alip kendi evine götürdügünü görse, o kimseye galebe çalacak bir üzüntüye isaret eder.
    BlueSash.NET© 2001-2007