Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Yürümek
Düz yolda yürümek Ýslamýn prensiplerine uymaya, Sokakta çanta veya evrakla yürümek ehli için memuriyete, Yalýnayak yürümük üzüntü ve kederin gitmesine, Mutedil ve orta bir seyirle yürümek alçak gönüllülüðe, takvaya, Koþarak yürümük düþmana galip gelmeye,, Gerisin geri yürümek dinen bozukluða yahut baþladýðý iþten vazgeçmeye, Kibirli bir þekilde yürürken yüsüztü düþmek dünya ve ahirette hüsrana uðramaya, Gökyüsündü yürüdüðünü görmek yaðmur suyu üzerinde yürümeye, Tek ayakla yürümek mal ve ömrünün yarýsýnýn gittiðine, Sallanarak yürümek dini yönden zayýflýða, geçici þeref ve itibara; mal sahibinin böyle yürümesi, malýnýn hesabýnýn kendisinden sorulacaðýna delalet eder.

Düz ve doðru bir yolda yürüdüðünü görmek o kiþi hayatýnda çok olumlu deðiþiklikler yapacaðýný belirtir. Baþý önde eðerek yürümek, ömrünün uzun olacaðýna yorumlanýr. Yaðmur altýnda yürümek, ihtiyarlýðýnda çok rahat ve mutlu bir yaþantý süreceðine iþaret eder.

Düz ve doðru bir yolda yürüdüðünü görmek o kiþi hayatýnda çok olumlu deðiþiklikler yapacaðýný belirtir. Baþý önde eðerek yürümek, ömrünün uzun olacaðýna yorumlanýr. Yaðmur altýnda yürümek, ihtiyarlýðýnda çok rahat ve mutlu bir yaþantý süreceðine iþaret eder.

Rüyasýnda yolda yürüyen bir kimse istediði þeyi ergeç gerçekleþtirecek demektir. Yürüdüðü yol ne kadar güzelse rüya o kadar iyiye yorulur.

Rüyada düz ve dogru bir sekilde yürüdügünü gören kimse, hayirla riziklanir. Sokaklarda yürüdügünü ve elinde de bazi talimatlar oldugunu gören kimse, eger ehilse kendisine memuriyet verilir. Rüyada yalin ayak yürümek üzüntü vekederin gitmesine ve dinin güzelligine, mutedil ve orta bir halde yürümek de, Allah (C.C.) için mütevazi bir sekilde bulunmasina isarettir. Kosarak yürümek düsmana galip gelmektir. Gerisin-geri yürümek, basladigi bir seyden geri dönmeye, eger bir seye baslamamissa, durmasina isarettir. Bazen gerisin-geri yürümek, rüya sahibinin dininin bozukluguna ve durumunun degismesine isarettir. Kibirli bir sekilde salinarak yürüdügünü görse rüya sahibinin dünya ve ahiretçe hüsran ve ziyana ugramasina isarettir.Kendisinin yalniz bir adamin gözeticilik sifatiyla gezip yurüdügünü görmesi,kendisinden o adama bir kötülük erismesine isarettir.Bir kimsenin çalisip ve kazanarak yürümesi, sahih amele isarettir.Yürümek, korku, tehlike ve tevekkül içinde yolculuk yapmaya isarettir.Bir kimsenin basini önüne egerek yürümesi onun ömrünün uzunlugunaisarettir. Bir kimsenin rüyada ihtiyar oldugundan veya bir hastaliktan dolayibastonla yürüdügünü görmesi, o kimsenin baston kullanmaya ihtiyaçduyacagina isarettir. Bir kimsenin tek ayagi üzerinde yürüdügünü görmesi,mal veya ömrünün yansinin gittigine isarettir.Cansiz varliklarin yürüdügünü görmek, siddete ve belanin gelmesine, bazenbu rüya din ve dünya islerinde ihtiyatli hareket etmeye ve bunun üzerineHalk tarafindan yapilacak yardima isarettir.Rüyada insanin hayvan gibi yürüdügünü görmesi, cahil kisilerin ahlakiylaahlaklanmaya isarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007