Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Yük
Ýnsanýn kendi sýrtýnda gördüðü aðýr yük günaya yahut kötü komþuya, Aðýr yük kadýn için gebeliðe yahut kötü kocaya, Boyun ve omuzda görülen yük kiþinin iþlediði günahlara, Odun yüklenmek gýybet ve dedikoduya; Hayvan ve diðer araçlara yüklenen yük, kendi eevine geliyor yada kendine ait ise mal ve dünyalýða, kendinden gidiyorsa gidiyorsa üzüntü ve kedere yahut dünya yükünün hafiflemesine; Her çeþit yükü indirmek indirmek, tanýdýk olsun olmasýn herkese iyilik etmeye ve sadaka vermeye delalet eder.

Rüyasýnda yük taþýyan bir kiþi yüksek bir makama yükselir anlamýndadýr.

Rüyasýnda yük taþýyan bir kiþi yüksek bir makama yükselir anlamýndadýr.

Kiþinin istediði þeyi almak için çok çalýþacaðýna ve bu yüzden çok yorulacaðýna iþarettir.

Rüyada insanin sirtinda gördügü yükün agir olmasi, kötü ve yaramaz tabiatli komsuya isarettir. Bazen de agir yük, günaha isarettir. Kadin için rüyada agir yük, gebelik veya serli kocadir. Agir bir yük yüklendigini gören kimse yaramaz komsusundan tahammül edebilecegi bir eziyete giriftar olur. Boyun ve omuz üzerinde görülen yük, günahtir. Rüyada dogmus çocugu yüklenmek, o çocuk için rahata ve yüklenen kimse için de çetinlik ve mesakkata isarettir. Odun yüklendigini gören kimse, giybet ve koguculuk yapar.

Bir borca gireceðinizin habercisidir. Bir yükün altýnda kaldýðýnýzý görmek, beceriksizlik ve iþleri yüzü üstü býrakmaya, yük taþýdýðýnýzý görmek ise, sevgi, hayýrseverlik ve yöneticilik anlamýna gelir. Aðýr bir yük taþýyorsanýz, iþlerinizi baþardýðýnýzda güzel bir hayat sizi bekliyor demektir.
    BlueSash.NET 2001-2007