Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Yuva
Aðaçta görülen kuþ yuvasý, hangi kuþa ait ise, onun delalet ettiði kimseye yahut evin hanýmýna, tanýðýn mahkemede durduðu yere, Kadýnýn aðaçta kuþ yuvasý görmesi çocuðu olmasýna delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Kuþ.)

Rüyada bir kuþ yuvasý görmek, aile yaþamýnda huzura yorumlanýr. Bekar biri bu rüyayý görürse, yakýnda güzel bir evlilik yapacaðýna yorumlanýr.

Rüyada bir kuþ yuvasý görmek, aile yaþamýnda huzura yorumlanýr. Bekar biri bu rüyayý görürse, yakýnda güzel bir evlilik yapacaðýna yorumlanýr.

Yeni bir iþe giriþecek, çok baþarýlý olacaksýnýz. Rüya sahibi bir kadýn ise, taþýnacaðý anlamýna gelir.

Kiþi bekarsa evlenir, evli ise ev sahibi olur. Kuþ ve diðer yuva da ayný þekilde yorumlanýr.

Rüyada bir kus yuvasi görmek, yakinda bir ev yaptiracagina veya satin alarak yeni bir yuva kuracagina; bekarsa evlenecegine, evli ise çocuklarindan birini evlendirecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada agaç üzerinde bulunan kus yuvasini görmek, kusun isaret ettigi kimseye isarettir. Bazen agaç üzerindeki kus yuvasini görmek, zevceye isarettir. Hamile olan kadinin agaç üzerinde kus yuvasini görmesi, çocuk dogurmasina isarettir. Rüyada kus yuvasi, umumhanelere veya halkla ilisklsl olmayan abid kimselerin mescitlerine isarettir.

Yeni bir iþ ve büyük baþarý anlamýndadýr. Bir kadýn bu rüyayý gördüyse taþýnmak anlamýndadýr.
    BlueSash.NET© 2001-2007