Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Baþörtüsü
Ýffetli kadýna, uzun ömürlü kiz çocuðuna , Temiz ve yeni baþörtüsü varlýklý ve iyi kocaya, Eski ve yamalý baþörtüsü yoksul kocaya, Baþörtüsünün herkesin içinde açýlmasý hata iþlemeye, Baþörtüsünün uçmasý eþten ayrýlmaya, onun geri gelmesi ayrýldýðý kocannýn ona geri dönmesine delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Örtü, Örtmek / Örtünmek.)

Rüyasýnda baþýna bir baþörtüsü, takan kýz hemen evlenir. Yeþil eþarp, mutlu bir aþk evliliði, kýrmýzý, beyaz, siyah baþ örtüleri ani evlilik anlamýna gelir. Mor eþarp tanýnmýþ önemli bir evliliktir. Ancak gri, bej ve rengi güzel olmayanlar ise evliliðin mutluluk getirmeyeceðini bildirir.

Rüyasýnda baþýna bir baþörtüsü, takan kýz hemen evlenir. Yeþil eþarp, mutlu bir aþk evliliði, kýrmýzý, beyaz, siyah baþ örtüleri ani evlilik anlamýna gelir. Mor eþarp tanýnmýþ önemli bir evliliktir. Ancak gri, bej ve rengi güzel olmayanlar ise evliliðin mutluluk getirmeyeceðini bildirir.

Rüyasýnda baþörtüsü takan bekar kýz, hemen evlenir. Eþarbýn rengi evliliðin iyi veya kötü olacaðýna iþaret eder. Baþýndan eþarbý çýkarmak, iþ hayatýna atýlacaðýna veya ayrýlýða yorulur.

Rüyanizda basörtü görmek, halinizden memnun ve kanaatkar bir kimse oldugunuza isarettir. Basiniza basörtüsü örttügünüzü görmek, etrafinizdaki kimselerle daima iyi geçindiginizi ve onlarin da size karsi saygili olduklarini gösterir. Basörtüsü diktiginizi görmek ise, yeni dostluklar kuracaginiza ve bundan büyük faydalar elde edeceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen basörtüsü, hanimin kocasidir. Basörtüsünün genisligi kocanin müsamahasma ve halinin iyiligine, sikiligi malinin çokluguna beyazligi da kocanin din ve rütbesine isaret eder. Rüyada bas örtüsü görmek, rüya sahibinin nail olacagi kanaate isaret eder. Bir kadin rüyada, basinda kumastan bir esarp yahut bir elbise oldugunu görse, onun düsmanlari kocasi ile aralarim sogutmak arzusunda bulunurlar. Basörtüsü siyah ve eski olursa, kocasinin fakir ve akli az olmasina isaret eder. Basörtüsünde meydana gelecek fenalik, kadinin kocasi hakkinda erisecek musibet ve kederdir. Eger kadinin kocasi yoksa, meydana gelecek fenalik kadinin malina gelecek zarar, yahut kiz kardesi veya amcasi gibi islerine bakan kimseye erisecek bir musibettir. Erkek birisi rüyasinda basma basörtüsü örttügünü görse, hizmetçi bir kadin bulur. Basörtüsünü bir cemaat içinde açtigini gören kadin, utanma ve hayasmi giderecegi bir musibete müptela olur. Bir kadin, basörtüsünün basindan gittigini görse, kocasindan ayrilir. Basörtüsünün yine basma geldigini görse, kocasi yine ona döner.

Rüyasýnda baþýna bir örtü, eþarp vb takan kýz hemen evlenir. Evliliðin türünü de eþarbýn rengi belirler. Yeþil eþarp, mutlu bir aþk evliliði, kýrmýzý, beyaz, siyah baþ örtüleri ani evlilik anlamýna gelir. Mor eþarp tanýnmýþ önemli bir evliliktir. Ancak gri, bej ve rengi güzel olmayanlar ise evliliðin beklendiði gibi olmayacaðýný bildirir.

Rüyasýnda baþýna bir örtü, eþarp vb takan kýz hemen evlenir. Evliliðin türünü de eþarbýn rengi belirler. Yeþil eþarp, mutlu bir aþk evliliði, kýrmýzý, beyaz, siyah baþ örtüleri ani evlilik anlamýna gelir. Mor eþarp tanýnmýþ önemli bir evliliktir.
    BlueSash.NET 2001-2007