Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Uyumak
Kendini uykuda görmek gaflete, Uyumak yahut bunu istemek tembellik ve iþsizliðe; Uyumak, sadece korku ve endiþesi olanlar için hayra ve kurtuluþa; diðerleri için piþmanlýk ve üzüntüye, Uyku, taat ve ibadette gevþeklik göstermeye, bekar kýz için evlenmeyee, Salih ve alim kulun uyumasý hayýrlý yolculuða, ceht ve gayrete, yalýnzlýða çekilmeye, dünyadan uzaklaþmaya; Sýrtüstü uyumak gaflete yahut iþi tamamlamaya, sað yanýna yatýp uyumak hayra, sol yana tatýp uyumak hastalýk yahut ölüme, yüzükoyun uyumak toprak kazanmaya, mal ve evlada delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Uyanýk/Uyanýklýk, Uyanmak, Uyandýrmak, Uyarmak, Uyuklamak, Yatmak.)

Rüyada uyuduðunuzu görmek,, sevdiðiniz insanlarla beraber mutlu ve huzur içinde uyumak demektir. Kötü bir ortamda uyumak, saðlýðýnýzýn bozulacaðýna ve tartýþmalar yaþayacaðýnýza yorumlanýr.

Rüyada uyuduðunuzu görmek,, sevdiðiniz insanlarla beraber mutlu ve huzur içinde uyumak demektir. Kötü bir ortamda uyumak, saðlýðýnýzýn bozulacaðýna ve tartýþmalar yaþayacaðýnýza yorumlanýr.

Rüyada kendisinl uykuda görmek, gaflettir.Bir kimse rüyada uyudugunu yahut uyumak istediginl görse, tenbellige ve issizlige isarettir. Bu rüya bütün insanlar hakkinda iyi degildir. Ancak korku içinde bulunan yahut hakkinda bir siddet ve azabin meydana gelmesi hatirina gelen kimse hakkinda iyi ve hayirlidir. Bir kimse rüyada kabristanda, yol Uzerinde yahut bir kabir üstündeuyudugunu görse, bu rüya hasta için ölüme, saglam için de issizlige isarettir.Uyku, menfaatlarin meydana çikmamasina ve Allah-u Teala Hazretlerinininsana vacip kildigi salih amellerden gaflet etmeye isarettir.Uyku taat ve ibadet sahipleri için mübarek yolculuga ve çalismaya ve tenhabir yere çekilip dünya zinetlerine ragbet göstermemeye isarettir.Bir kimse bütün insanlari uykuda olduklarim görse, umum insanlar hakkindakötülüge veya piyasanin pahali olmasina isarettir.Bazen de bu rüya, müskil islerin olmasina isarettir.Eger halk, kitlik ve pahalilik içindeyseler ve bir kimse de onlarin uykudaolduklarim görse, bu rüya, Allah-u Teala'nin onlardan kitlik ve pahaliligikaldirmasina isarettir,Bir kimsenin, arkasi üzerine uyudugunu görmesi, onun dünyaca nail olacagikuvvet ve kudrete isarettir. Uyku, üzüntü ve kederin gitmesine de isarettir.Yüz üzerine uyumak iyi degildir. Bekar kizlar için uyku nikaha isarettir,Bazi tabirciler, uyku, günahin bitmesine isarettir, dediler.Bazi tabirciler de, uyku, akli örten sarhosluk, bazilari ise, hastaliktir, dediler.Korkan bir kimse rüyada uyudugunu görse, korktugundan emin olur.Bazi tabirciler, uyku, islerden gaflet etmeye isarettir, dediler.Arka üzerine uyumak, isi ve nasihatlarin gafletine zillet ve ölüme bazi kerede isinden ayrilmaya ve isleri bitirmeye isarettir.Yan üzerine uyumak, hayir yahut hastalik ve ölümdür.Bir kimse birçok agaçlar altinda sagina ve soluna yattigini görse, onun nesilçok olur. Kami üzerine yatmak, yer kazanmaya, mal ve evlata isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007