Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Baþ
Normalden büyük görülen baþ ziyade þerefe, küçük baþ naksanlýða, Birden fazla baþý olduðunu gören bekarsa evlenmeye, deðilse düþmana galip gelmeye, Açýk görülen baþ günah ve masiyete, Baþýn kesilmesi emekli olmaya, maddi baðýmsýzlýða, Baþ aþaðý asýlmak sserzeniþlerle dolu ömre, Topluluk içinde baþýný öne eðmek bir günah iþlemeye, Elinde bir ya da daha çok kesik adam baþý olduðunu görmek reisliðe, Kendi baþýnýn kesildiðini ve onu yerden alýp götürdüðünü görmek reisliðin elinden alýnmasýna, Baþýn arslanbaþýna dönmesi mülke; eþek, at. köpek vs. baþýna döndüðünü görmek meþakkate; kuþ baþýna döndüðünü görmek fazla yolculuða; koyun baþý þekline dönüþmesi itaatkar biri olmaya ya da miktari belirli mala; güçlü hayvanlardan birinin baþýna dönüþtüðünü görmek durumunun güçlenmesine, zayýf olanlarýnkine dönüþmesi iþlerin gerilemesine, Baþtaki yara hastalýða, ona sürülen koku ve yað iþin ve gayretin güzelliðine, Kendi baþýný eline almak borçlu ile anlaþmaya, kesilen baþýný tekrar yerine koymak þehadete, Baþ bazen Baþ bazen yöneticiye, alime, ana ve babaya delalet eder. Baþýn kel olmasý zahmetle kazanýlan ve kendisinde hayýr olmayan mala, kel kadýn baþý görmek kýtlýk seneye, Baþýn sargýlý görülmesi nezle olmaya yahut þerden ýrak durmaya delalet eder.

Rüyada görülen vücuttan ayrýlmýþ gibi duran, canlý baþ, önemli bir kiþinin akla hayale gelmeyen bir hareketi yüzünden herþeyin karýþacaðýna iþarettir. Rüyada birisinin baþýný uçurmak, kiþinin birisine yardým edecek demektir. Kendi baþý uçurulan kiþi de önemli bir kiþiden yardým görür.

Birisinin yardýmýyla parasal sýkýntýlarýnýzý gidereceðinize yorumlanýr.
    BlueSash.NET© 2001-2007