Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Balta
Aðaç kesmekte kullanýlan keskin balta can yakmaya, geçim iþlerinde çetinliðe; Odun baltasýyla yaþ aðacý kesmek þerre, belaya duçar olmaya; kýþ mevsiminde kuru odun kesmek yahut parçalamak mal ve paraya, sýhhat ve afiyete delalet eder. (Toprak baltasý iççin Bakýnýz; Kazma.)

Rüyada balta görmek, sýkýntýda olunan konuda yardým geleceðini, hastalýk varsa, tekrar saðlýðýna kavuþacaðýný belirtir.

Rüyada balta görmek, sýkýntýlý yaþanýlan konuda yardým geleceðini, saðlýðý kötü ise saðlýðýna kavuþacaðýný belirtir. Balta vurmak amaçlarýnýza ulaþmak için çok çaba sarf etmeniz gerekecek demektir. Kýrýk balta, hastalýk olacaðýna ve para kaybedileceðine iþarettir. Rüya sahibi bir kadýnsa, zengin olmayan fakat çok iyi kalpli biriyle evleneceði anlamýna gelir.

Hedeflerinize ulaþmak için çok çaba göstermeniz gerekecek. Kýrýk bir balta, hastalýðýn ve para kaybýnýn iþaretidir.

Güç ve kuvvet simgesidir. Kimsenin ona iliþemeyeceðine iþaret eder.

Uykuda balta görmek, imdada, ianeye, yardim ve gelecek nimetlere isarettir. O kimsenin basi agriyorsa, rahata ka-vusur. Yemege ve içmeye muhtaç bir hastanin sikayet ve korkularinin yok olacagini anlatir. Balta erkek çocuktur. Elinde balta bulundugunu gören, vekil vasi veya emîn olur. Dini de güzel ve bütün oldugu için, düsmanlarina karsi da daima üstün gelir. Balta, hiz-met için kuvvet ve üstünlüge de isarettir. Balta ayni zamanda ayet-i celîleye göre kendisinden yararlanilan bir nesneyi anlatir. Çünkü balta çelikten yapilmistir. Rüyada balta görmek bir isinden dolayi elestiriye ugrayacagina delalet eder. Rüyada balta ile kesilmis odunlari yardigini görmek, yapilan bir isinden dolayi memnun olmadigina; bir ormanda balta ile agaç kestigini görmek, bir isinin bozulacagina; baltayi duvarda asili görmek, bekledigi bir isin sürüncemede kalacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada balta görmek, imdad, yardim ve rizka isaret eder. Rüya sahibinin basinda bir agrisi varsa ondan kurtulur. Balta, yemeye ihtiyaci olan hastanin sikayetinin gitmesine isaret eder. Balta, erkek çocuga da isaret eder. Balta, kisinin hizmetçi, kuvveti ve yardimcisi, bazen de balta, kendisinde agaç gördügü takdirde, kafirlerden ahmak bir kimseye isaret eder. Bazen balta, kendisiyle faydalanilan seye isaret eder. Çünkü balta, demirden olur. Bazi tabirciler balta erkek çocuktur, bazilari da emanet, emniyet ve dinde olan kuvvettir, dediler. Rüyada balta görmek, izzet ve saltanata, tacir için de, kazanca isaret eder.

Hedeflerinize ulaþmak için çok çaba sarfetmeniz gerekecek. Rüya sahibi bir kadýnsa, çok iyi kalpli fakat pek zengin olmayan biriyle evleneceði anlamýna gelir. Kýrýk balta, hastalýðýn ve para kaybýnýn iþaretidir.

Hedeflerinize ulaþmak için çok çaba sarfetmeniz gerekecek. Rüya sahibi bir kadýnsa, çok iyi kalpli fakat pek zengin olmayan biriyle evleneceði anlamýna gelir. Kýrýk balta, hastalýðýn ve para kaybýnýn iþaretidir.
    BlueSash.NET© 2001-2007