Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Tarak
Tarak görmek genç ve bekar bir kýz için; mesut olacaðý bir erkekle izdivaca; bekar bir erkek için; þiddet ve sýkýntýya veya sabýrlý bir kadýna iþarettir.

Rüyada yeni bir tarak görmek yola çýkýlacaðýnýn iþaretidir. Eski bir tarak uzaklardan bir haber alýr. Baþýna süslü tarakla taradýðýný görmek bekarlar için güzel bir evliliðe yorumlanýr.

Rüyayý gören bekar ise evleneceðine, tarak metal ise despot bir erkeðin hayatýnýza girmesine, bazen de münafýk arkadaþlara iþaret eder.

Yol ile ilgili haberdir. Baþa tarak takmak ise bekar kýzlar için evliliktir.

Rüyada tarak görmek ve tarakla taranmak, kancik islerinizin bir düzene sokulmasi için çalistiginiza; baska birine tarak vermek, bulundugunuz iste rakiplerinizin olduguna delalet eder. Bazilarina göre; rüyada tarak görmek, dostlari ile veya dost görünen kötü kalpli kisilerle tabir olunur. Demir tarak faydasi dokunacak bir adamdir. Tarakla tarandigini görmek, hayir, menfaat, ferah, borcunu ödemek, muradinin olmasi, sünnetleri yerine getirmek zinet ve para ile yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada tarak görmek, faydali bir kimseye isarettir. Bazi tabirciler tarak, sevinç ve neseye isarettir demislerdir.

Yeni bir tarak yoldur. Eski bir tarak alan yada bulan uzak yoldan bir haber alýr. Baþýna süslü tarak taktýðýný gören bekar bir kadýn mutlu bir evlilik yapar.

Rüyada tarak görmek ve bu tarakla saçýný taradýðýný görmek; þanslý bir kimse olduðunuza ve güzel bir haber alacaðýnýza iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007