Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Balina
Balina büyük ama beraberinde sorumluluklar da getiren kýsmet olarak yorumlanýr. Balinanýn yanýnda durmak veya beraber yüzmek, önemli bir iþin baþýna geçileceðini iþaret eder. Balinanýn üstünde olduðunu gören kiþi de tanýnmýþ ve baþarýlý bir yönetici olur.

Rüyada balina görmek, o yil içinde çok büyük güçlüklerle karsilasacaginiza, islerinizin ters gidecegine, rakiplerinizin sizin hakkinizda düsündükleri kötülükler yüzünden zarara ugrayacaginiza, gurbette bir kimseniz varsa uzun zaman onun yaniniza dönemeyecegine delalet eder. Balina avlandigini görmekse, baskalarinin yardimi ile islerinizi bir düzene sokabileceginize, balina yagi içmek veya kullanmak, kuvvetli bir bünyeniz ol-dugu için o yil hastaliktan uzak kalacaginiza; kendinizin balina baligi avladiginizi görmeniz, çoktandir görmediginiz bir akrabanizi göreceginize; sizi bir balina baliginin yuttugunu görmeniz ise, uzun zamandir içinde bulundugunuz sikici durumdan kurtulacaginiza yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada balina görmek, rüya sahibinin büyük bir is teklifi almasina isaret eder. Eger balinayi yakalarsa teklif aldigi isi almaya muvaffak olur.

Rüyada balýk aðý görmek, büyük bir iþ kurma hayalinizin gerçek olacaðýna, büyük bir kuruluþtan iþ teklifi alacaðýnýza iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007