Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Balýk
Balýklarý ýrmak ya da denizden çýkarmak ganimetle, Canlý ve taze balýk bakire kadýnla, suda balýk avlamak sevinçli haberle, taze balýk avlamak hayýr ve fayda, küçük ve çok balýk avlamak elden çabuk çýkacak dünyalýkla, ölmüþ deniz balýðý ham hayallerle taabir edilir. Bulanýk suda ve kuyudan balýk avlamak üzüntü ve günaha, Su üzerinde çalýþan kimsenin yataðýnda balýk görmesi suda boðulmasýna, Tatlý suda avladýðý balýðýn tuzlu olmasý keder ve sýkýntýya, Balýðý canlý canlý yemek mülk edinmeye, tuzlu balýk yemek þiddet ve zahmete, Tuzlanmýþ balýk faydasý sürekli olan mala, Kýzartýlmýþ balýk genç için okuma amaçlý yolculuða, diðerleri için davete icabet etmeye, Balýkçýdan balýk almak evlenmeye, Taze yemek olduðu halde kokmuþ balýk yemek kötü ahlaklý kadýnla evlenmeye, Yapay göl ya da havuzda yakaladýðý balýðý kaçýrmak borçlunun borcunu inkar etmesine, Balýðýn karnýnda yüzük bulmak devlet, þeref ve izzete, Karada balýk avlamak sevinçli habere, Denizdeki balýklarýn yer deðiþtirmesi askerler arasýndaki ihtilafa, Su yüzüne çýkan balýk uzak ihtimallerin gerçekleþmesine, iþlerin kolaylaþmasýna, miras malýna ve gizli þeylerin aþikar olmasýna, Büyük ve küçük balýklarýn bir arada görülmesi sevinç ve üzüntüleri iç içe yaþamaya, Denizin yarýlýp oradan inci bulmak ledün ilmi edinmeye, denizin yarýlarak kiþinin oradan geçmesi olmaz sanýlanýn gerçekleþmesine, Ýçi temizlenmemiþ balýðý yemek iftira yapmaya, hile ve entrikaya, Yunus balýðý yoksul için fakirlikten kurtulmaya, bir þeyden çekinen için emniyete, þiddet altýn

Rüyada canlý balýk görmek, aþkta ve iþte þansýnýn açýldýðýna iþaret eder. Balýk yediðini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacaðýna, suda balýk avlamak iç açýcý bir haber duyacaðýna, balýk sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceðine iþarettir.

Balýk daima kýsmet sayýlýr. Canlý balýk görmek, aþkta ve iþte þansýnýn açýldýðý anlamýndadýr. Balýk yediðini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacaðýna, suda balýk avlamak iç açýcý bir haber duyacaðýna, balýk sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceðine iþarettir. Balýk tuttuðunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayýda balýk tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balýklarda yaklaþan kýsmetlerdir.

Temiz suda yüzen balýklar zenginlik ve mutluluk iþaretidir. Balýk tuttuðunuzu gördüyseniz, kendi alýn teriniz sayesinde elinize para geçecek demektir.

Balýk rüyalarý daima kýsmet sayýlýr. Rüyasýnda balýk tutan kiþi toplu para alýr.

Rüyada balik görmek, gördügü baligin sayisi belli ise kadina, belli degilse, yagma edilmis mala delalet eder. Denizin dibinde büyük ve taze baliklari bir yerde toplanmis olarak gör-mek, onlari teker, teker denizden çikarip yiyor veya bölüyorsa o kimseye adi geçen baliklardan çikardigi kadar yagmadan, çok mal düsecegine delalet eder. Büyük balik o ülkenin büyük devlet ada-mi veya basbakanidir. Baliklar memleketin askerlerine, deniz de devlete benzetilir. Kendisi suda bir balik avliyorsa, fenalik verecek bir haber isi-tir. Büyük balik avliyor görmesi de menfaat ve hayra yorumlanir. Küçük baliklar elde edilecek gelirin kesilmesine isarettir. Rüya-sinda sazan baligi görmek, evlenmek isteyen bir kimsenin evlenmesine, veya baskasi ile ortaklik kurmasina ve iyilige yorumla-nir. Yataginda balik görmesi deniz yolculugunda bulunan bir kim-se için hastalanmaya; bulanik suda balik avlamak tasa, kaygi ve-ya sikintiya; baligi diri, diri yedigini görmek, mülk sahibi olacagina veya bir çocugu dogacagina isarettir.

En iyiye yorulan rüyalar arasýndadýr. Balýk daima kýsmet sayýlýr. Balýk tuttuðunu gören kimse toplu para alýr. Sayýsýz balýk tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balýklarda yaklaþan kýsmetlerdir.

En iyiye yorulan rüyalar arasýndadýr. Balýk daima kýsmet sayýlýr. Balýk tuttuðunu gören kimse toplu para alýr. Sayýsýz balýk tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balýklarda yaklaþan kýsmetlerdir.
    BlueSash.NET 2001-2007