Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Bahçe
Bakýmlý ve yeþil bahçe dünya ve ahiret mutluluðudur. Etrafý güzel bir duvarla çevrili bahçe, dindar ve mutlu bir kiþi ve onun ailesidir. Bahçe, dünya nimetlerinden fazlasiyle istifadeye, Gönül zenginliðine, Niyet ve amel güzelliðine delalet eder. Bahçe iiçindeki duvarýn yerinde yaban bitkisi ya da meyvesiz bir aðaç olduðunu görmek, düþük karakterli insanlarýn baþa geçmesine, din ve dünya fesadýna, sözün ayaða düþmesine, Bahçede görülen sur ya da duvar kiþinin din ve dünyaca güçlü olmasýna, Bahçe duvarýdevlete, aðaçlar ve diðer bitkiler bu devletin ileri gelen memurlarýna ; Bahçe içindeki aðaçlar kiþiye nisbetle akrabalarýna delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Bostan.)

Rüyada bahçe görmek, çok güzel, mutlu, saðlýklý, baþarýlý bir döneme girildiðini, isteklerin yerine geleceðini belirtir.

Rüyada bahçe görmek, çok güzel, saðlýklý, mutlu ve baþarýlý bir döneme girildiðini, emellerin yerine geleceðini belirtir. Bahçeye aðaç dikmek, rahat ve huzur içinde geçireceðiniz bir ömre iþarettir. Bahçe sulamak, bahçeyi kazdýðýnýzý görmek ise:geçim sýkýntýsýna düþeceðiniz anlamýna gelir.

Rüyada çiçek ve aðaçlarla dolu bir bahçe görmek, huzurlu ve mutlu bir yaþamýn habercisidir.

Yemyeþil bir bahçe düþlerin gerçekleþeceðini, rengarenk çiçekler açmýþ yeþillikli bir bahçede dolaþan kiþi iþ, para ve aþkta baþarýya eriþir.

Bir bahçeye girdigini görmek, kalbine Islam sevgisi girecegine delalet eder. Bahçe görmek Mushaf-i Serif ile de tabir olunur. Bir bahçeye girdigini gören, din ve iman ile dogru yola girer. Bahçeden çiktigini gören kötü yola sapar. Bahçeden bir sey alip yedigini gören, ilme hizmet eder ve dinde iyilige kavusur. Bazi yorumcular demislerdir ki: Bir bahçe görmek, fakat içindeki yeserenlerin ve agaçlarin ne oldugunu bilmemek, Islam ve din ile tabir olunur. Bir bahçede bulundugunu ve bunun da kendi mali oldugunu görmek, rüya sahibinin dini kuvveti olduguna ve inancinin tam olduguna isarettir. Baska birine ait olan bir bahçeye girdigini gören, iyi kimselerle tanisip arkadas olur ve onlarla birlikte hacca gider. Bahçenin yanmasi, sökülüp dagitilmasi veya kurumasi iyi degildir. Bahçenin yandigini görmek, o yerde Islamiyet'in zayiflayacagina; bahçeyi kendi eliyle atesleyerek yaktigini görmek, dinden çikacagina; bahçeyi bir selin yikip harap ettigini görmek, devlet baskaninin halka zulüm edecegine; bahçenin kendi kendine kurudugunu görmek, halk arasinda fesat çikarak Islamiyet'in unutulacagina delalet eder.

Çiçek ve aðaçlarla dolu bir bahçe, huzurlu ve mutlu bir yaþamýn habercisidir.

Rüyada evinin bahçesini görmek, namusunuzun korunacaðýna, mal mülk edinmeye, meyva aðaçlarý ile dolu güzel bir bahçe görmek, niþanlanmaya ve evlenmeye, bahçeden çiçek toplamak, yapýlacak olan iþta destek görmeye, bahçe sulamak, sýkýntýlý günler geçirileceðine, bahçeye aðaç dikmek, çok mutlu günler geçirmeye, bahçe kazmak, fakirliðe, kurumuþ bahçe görmek, iþlenecek bir suçtan dolayý mahkum olmaya iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007