Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Baðýrmak
Bakýrýp çaðýrmak önemli bir konuya tanýklýk yapmaya, kamuyu ilgilendiren bir duruma ya da alaya vakýf olmaya ya da bahar mevsimini idrak etmeye, Bir topluluða doðru haykýrmak devlet ve nimete ermeye, Feryad etmek sevinç ve feraha, korkulan þeyden güvenliiðe çýkmaya, Boþ yere baðýrýp çaðýran adam yaygaracý ve gereksiz söz söyleyen kimseye, Hak ve doðru sözle baðýran adam, insanlarý irþad eden kimseye delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Çaðrý.)

Baðýrarak yardým istediðinizi görmek baþýnýza tehlikeli bir olay geleceðine iþarettir.

Baðýrarak yardým istediðinizi görmek baþýnýza tehlikeli bir olay geleceðine iþarettir.

Rüyasýnda baðýran kimse iyi haber, mektup alýr. Acýyla baðýran kimse endiþesinden sýyrýlýp, sevinir.

Bagirmak veya bagirdigini isitmek, hem kedere, hem de neseye ve sabra delalet eder. Eger bir kimse, meçhul bir yerden bagirdigini ve ona cevap verildigini görürse, eceli yaklasmis demektir. Buna mukabil, aglamakla karisik bir ses isitmek, ferah ve sürura delalet eder. Kirmanî'ye göre: Sokakta yasli ve düzgün kiyafetli bir adamin akla yakin gelen sözleri bagirarak söyledigini görmek, o sene bereket ve iyiligine, ticarette hayirli islerde kazancina isarettir. Eger bagiran adam manasiz ve korkulu seyler söylemisse o zaman rüya sahibi birisi tarafindan aldatilacak veya zarar görecek demektir. Satilik bir mal için bagiran tellal görmek bir yalan haber duyulacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada bagirmak, rüya sahibinin sevdigi ya da sevdiklerinden ayri düsmesine isaret eder.

Rüyada birine baðýrdýðýnýzý görmek, bir tehlikeye geçireceðinize iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007