Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Badana
Evin iç duvarlarýný badalamak kalp temizliðine, aile huzuruna, þeref ve yüceliðe, Cephe duvarýný badanalamak yüz güldürecek baþarýya, dýþ duvarlarýn tamamýný badanalamak þöhret ve iyilikle anýlmaya delalet eder.

Badana yapýyor görmek sorunlarýn aþýlmasý ve rahat bir hayat anlamýna gelir. Rüyada badanacý görmek ise oturulan evin satýlmasý anlamýna gelir.

Badana yapýyor görmek sorunlarýn aþýlmasý ve rahat bir hayat anlamýna gelir. Rüyada badanacý görmek ise oturulan evin satýlmasý anlamýna gelir.

Badana görmek aydinlik günlere yorumlanir. Rüyasinda evini badana yaptigini veya yaptirdigini görmek sikintidan kurtulacagina; eger memursa daha büyük bir mevkie geçecegine; tüccarsa kârinin artacagina; halktan biri ise hükümetten iyi bir idareye kavusacagina, delalet eder. Odasina renkli bir badana yaptirdigini görmek sevinecek bir haber alacagina; badana yaparken kireçlerin odasinin her tarafina yayildigini görmek, ummadigi bir yerden büyük bir haber alacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada evine badana yaptirmak, rüya sahibinin imaninin saglam olmasina ve rüya sahibinin islerinin dogru gitmesine isaret eder.

Rüyada evinizin badana yapýldýðýný görmek, yeni kýyafetler alýnacaðýna,badanayý kendinizin yaptýðýný görmek, iþlerinizin iyi gideceðine, hayatta emin adýmlarla ilerleyeceðinize iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007