Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Baba
Babasýný gören hasta ise iyileþir, sýkýntýsý varsa rahatlýða kavuþur, ihtiyacý varsa birisi cömertçe giderir, yitiði varsa bulur, bir muradý varsa yerine gelir. Babanýn iyi hali kiþinin kendi durumuna, babasýný bir iþte takip etmek onun meslek ve meþrebiini devam ettirmeye, Babaya hürmet ve tazim Allah'a itaat etmeye, ona isyan Allah'ýn emirlerine uymamaya, Babanýn gülümsemesi ilahi hoþnutluða delalet eder.

Rüyada babasýný vefat etmiþ görmek, kötü bir habere iþarettir. Babasý tarafýndan sevilmek, önünde hayýrlý bir yol açýlacaðý, sýkýntýlý günlerin sona ereceðine iþarettir.

Rüyasýnda babasý tarafýndan sevildiðini gören kimse önünde hayýrlý bir yol açýlacak demektir. Sorunlarýn üstesinden gelineceðine iþarettir. Rüyasýnda babasýný gören kimse güç bulur ve olaylarýn üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sýyrýlýr. Rüyayý gören kiþinin babasý yaþýyorsa bu iþbirliði mutlu edecektir. Babasý ölmüþse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.

Karþýlaþtýðýnýz zorluklarda deneyimli birinden yardým alacaðýnýzýn, eðer babanýz öldüyse iþte zarara uðrama olasýlýðýnýz olduðunun iþaretidir.

Rüyasýnda öz babasýný gören kimse güç bulur ve cesaretle olaylarýn üstüne gidebilir. Rüyayý gören kiþinin babasý sað ise bir iþbirliði ve sevinç verecektir. Fakat baba ölmüþ ise kýsa bir süre sonra müjde ve sevilen biri gelecektir.

Rüyada babasini gören kimse muradina erisir, insanin gördügü en hayirli rüya, anasi, babasi, dedesi ve akrabalarini görmesidir. Bir kimse rüyada babasini görse, eger rüyayi gören ihtiyaçli ise, ummadigi yerden rizki gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eger rüyayi görenin herhangi yitigi varsa onu bulur, hasta ise iyilesir. Rüyada babanizi görmek onun size karsi olan duygularinin sekline göre tabir edilir. Babanizi yüzü asik ve kederli bir halde görmek, size dargin olduguna; ölmüs olarak görmek, ona karsi davranisinizi yeniden gözden geçirmeniz gerektigine; babanizin evi terk edip gittigini görmek aci bir haberle karsilasacaginiza, babanizin sizinle sert bir sekilde konustugunu görmek ise, onun size karsi sevgisinin ve sefkatinin devam ettigine isarettir.Babasini kendisinin bir bina içerisinde oturttugunu ve kendisi de binanin çatisini yükselttigini görse, dünya ve din islerinde babasinin yolunu takip eder ve bu yolda yükselir.

Rüyasýnda babasýný gören kimse güç bulur ve cesaretle olaylarýn üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayý gören kiþinin babasý saðsa bir iþbirliði sevinç verecektir. Babasý ölmüþse, kýsa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.

Rüyasýnda babasýný gören kimse güç bulur ve cesaretle olaylarýn üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayý gören kiþinin babasý saðsa bir iþbirliði sevinç verecektir. Babasý ölmüþse, kýsa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
    BlueSash.NET© 2001-2007