Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Ada
Kayalýklarla kaplý ada yalnýzlýða, yeþil ada her türlü hayýrlý nimete, üzerinde insanlarýn yaþadýðý ada huzurlu ve sonu güzel olan hayata delalet eder.

Rüyada ada görmek, bekarlar için güzel bir aþk yaþýyacaðýný, evliler için evlilik içi maddi veya manevi sýkýntýyý belirtir. Orta yaþlýlar için, iþ deðiþikliðini de belirtebilir. Ada da gezinti, o sýrada çok istediði bir iþin gerçekleþmiyeceðini, ada da fýrtýna, üzüntü ve acý yaþanacaðýný belirtir. Ada da yanardað görmek, yakýnlarýnlarýnýzdan bir kötülük göreceðinizi, adanýn batmasý ise, bir kýz çocuðu doðacaðýný belirtir.

Kayalýklarla kaplý ada yalnýzlýða, yeþil ada hayýrlý nimete, insanlarýn yaþadýðý ada huzurlu ve sonu güzel olan hayata iþaret eder. Bekarlar için güzel bir aþk yaþayacaðýný, evliler için ise evlilik hayatýnda maddi veya manevi sýkýntýya yorumlanýr. Orta yaþlýlar için, iþ deðiþtirmeyi de belirtebilir. Ada da gezinti, çok istediði bir iþin gerçekleþmeyeceðini; ada da fýrtýna, üzüntü ve acý yaþanacaðýný belirtir. Ada da yanardað görmek, yakýnýnýzdaki kiþilerden bir kötülük göreceðinize yorumlanýr. Adanýn batmasý ise, bir kýz çocuðu doðacaðýna iþarettir.

Gördüðünüz verimli bir adaysa, giriþtiðiniz iþlerde baþarýlý olacaðýnýza; eðer kuraksa, iþ ve aþk hayatýnýzda birtakým sorunlarla karþýlaþacaðýnýza yorulur.

Rüyada ada görmek, yeni bir iþ teklifi veya baþka bir öneri alýnacaðýna iþarettir.

Rüyada ada görmek, dostlarinin kendisinden yüz çevirdiklerine delalet eder. Rüyada bir adada olup oradan çikmak için hiç bir aracin bulunmadigini görmek, ümitsizlige; adadan bir vapura binip vapurun firtinaya yakalandigini görmek, düsmanlarinin çokluguna; adadan yüzerek bir baska sahile çiktigini görmek, sikintilarindan kurtulup feraha çikacagina isarettir. Bir rivayete göre, ada görmek, dayanagi; argodaki deyim ile dayisi olmayan bir kimse ile yorumlanir. Adaya gitmek istedigini fakat bir araç bulamadigini görmek, bir ise girmek veya bir is istemek için basvuracagi kimseyi tanimadigina ve bu hususta zorlukla karsilastigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada ada görmek, adada bulunmak veya adaya çikmak, rüya sahibinin ummadigi bir yerde mirasa konacagina isaret eder.

Rüyada ada, yeni bir öneri, iþ teklifi, vb olarak yorumlanýr. Bir adaya ayak bastýðýný gören kiþinin hayatýnda büyük deðiþiklikler olur. Ayrýca hayatýnda deðiþiklik yapma isteðini de anlatýr.

Rüyada ada, yeni bir öneri, iþ teklifi, vb olarak yorumlanýr. Bir adaya ayak bastýðýný gören kiþinin hayatýnda büyük deðiþiklikler olur. Ayrýca hayatýnda deðiþiklik yapma isteðini de anlatýr.
    BlueSash.NET© 2001-2007