Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Resim
Altýn ve gümüþten yapýlmýþ resim dünyalýða eriþmeye, Sanat eseri hüviyetini almýþ deðerli tablolardan birini görmek kýymetli bir hediye almaya, Manzara resimleri - özillikle duvarda olursa- ince ve bedii duygulara, iç huzuru ve mutluluða; Natürmort (sebbze-meyve resmi) görmek misafire yahut hayýrlý nimetlere, Portre görmek, yüz görmek gibidir, "Yüz" maddesine bakýnýz. Hayvan ve insan figürleri bulunan resim dünyanýn kendine has zorluk ve mutlulaklarýna; Siyah-beyaz fotoðraf eski dostlara ve onlarla bir araya gelmeye yahut haberleþmeye; Aile resimleri iyi- kötü hatýralara, Vesikalýk resim resmi bir görev yahut yolculuða, Resim görmek bazen geçersiz bir yöntemle elinden mal alýnmasýna, meslekðini kötüye kullanan süfli insana yahut hak olan hususlarda yalan söylemeye delalet eder.

Rüyada zengin insanlar için resim görmek, iyi ve hayýrlýdýr. Bu rüyayý fakir birisi veya bir kadýn görmüþse, hastalýða iþarettir.

Resim yaptýðýnýzý gördüyseniz, yaþamýnýzdan ve þu anki iþinizden memnun olduðunuzun belirtisidir Bu rüyayý fakir birisi görmüþse, hastalýða yorumlanýr. Rüyayý gören zengin insan ise, resim görmek, iyi anlamdadýr. Çevrenizde gerçek olmayan arkadaþlarýnýzýn olduðuna iþaret eder.

Güzel resimler, çevrenizde sahte arkadaþlarýn bulunduðuna iþaret eder. Resim yaptýðýnýzý gördüyseniz þu anki iþinizden memnun olduðunuzun belirtisidir.

Güzel haberdir. Resimdeki þeyi de aynen yorumlamak gerekir.

Rüyada resim görmek, gurbette olan bir yakininizdan haber alacaginiza veya yakinda ona kavusacaginiza delalet eder. Bilmediginiz, tanimadiginiz bir kimsenin resmini görmek, bu günlerde bir is teklifi alacaginiza isarettir. Bir manzara veya çiçek tablosu ve basilmis bir resmini görmek, yakinda bilmediginiz bir memlekete yapacaginiz bir yolculuga delildir.

Çevrenizde birtakým sahte arkadaþlarýn bulunduðuna iþaret eder. Resim yaptýðýnýzý gördüyseniz,hayatýnýzdan ve þu anki iþinizden memnun olduðunuzun belirtisidir.

Çevrenizde birtakým sahte arkadaþlarýn bulunduðuna iþaret eder. Resim yaptýðýnýzý gördüyseniz,hayatýnýzdan ve þu anki iþinizden memnun olduðunuzun belirtisidir.
    BlueSash.NET© 2001-2007