Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Renkler
Varlýklarý meydana getiren asli unsurlarýn uyumuna delalet eder. Birbirine uyumlu renkler yaratýlýþýn amacýna uygun hareket etmeye, insanlarla hoþ geçinmeye; zýt renkler uyumsuz ve heterojen insan ve görüþlere, iyi ile kötüyü birbirine karýþtýrmaya; Beyaaz renk dürüst karaktere ve huy güzelliðine, Yeþil renk ahlak ve din güzelliðine, Bu iki renk hayýr ve müjdeye, Siyah renk kalp katýlýðý ve yanlýþ düþünceye yahut mal ve dünyalýða, Kýrmýzý renk þiddet ve þerre, Bayrak kýrmýzýsý þeref ve baþarýya, Sarý renk hastalýk ve ümitsizliðe, beklenen iþin olmayacaðýna, Kahverengi ve tonlarý aðýrbaþlýlýða ve iþ ve durumdaki oturmuþluða, Mavi ve tonlarý ümit edilen þeylere, Mor renk kedere, Pembe mutluluða, Pastel renkler ve diðerleri bulunduklarý yer ve konumun durumuna göre güzellik ve noksanlýklara, Toprak rengi mütevazi insana ve rýzka, Buðday rengi nesiller ve insanlar arasýndaki ihtilaflara delalet eder.

Her rengin bir anlamý vardýr. Görülen renk temiz ve güzelse anlamý da o kadar iyiye yorulur.
Beyaz renk ferahlik ve mutluluga, sari renk hastaliga, mavi renk ümide, yesil renk dinin kuvvetine, kirmizi renk aska ve sevdaya, pembe renk genç kizliga ve ümide, mor renk süpheye, siyah renk mutsuzluga, kahverengi uzun yolculuga isarettir. Renklerle görülecek rüya, rüyanin sekline ve rengine göre bu maddelere dayanilarak yorumlanir. Her rengi kendi adi ilede bakabilirsiniz.
    BlueSash.NET© 2001-2007