Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Rapor
Saðlýk raporu aldýðýný görmek bir iþe girmeye, Hastalýktan rapor aldýðýný görmek hayatýna çeþni katacak olan ufak tefek deðiþikliklere; Bilgi vermek amacýyla hazýrlanan raporu görmek bazý hususlara vakýf olmaya, dünyev" ve uhrev" kar ve zarar hesabýný tuutmaya delalet eder.

Rüyada bir rapor görmek , birisinin sizin hakkýnýzda bir ihbarda bulunacaðýna iþarettir.

Rüyada bir rapor görmek, birisinin ihanet edeceðine yorumlanýr.

Rüyada bir hastaliginizdan dolayi doktordan veya hastane heyetinden bir rapor aldiginizi görmek, sagliginizin yerinde olduguna, bir is hususunda her hangi bir devlet dairesinden fenni bir rapor almak ise, islerinizin düzgün gittigine isarettir. Rüyanizda bir doktordan rapor aldiginizi görmeniz, sagliginizin sizi artik devamli çalismaktan alikoyacak bir yere geldigini ve daha az yorulmaniz için, is yerinizde kendinize bir yardimci seçmeniz geregini gösterir. Bir baska rivayete görede: Rüyada rapor almak, islerin durmasina ve sihhatin kaybolmasma isaret eder.

Rüyada bir doktordan rapor aldýðýný görmek; eski saðlýðýnýzý kaybetmeye baþladýðýnýza ve artýk çalýþmakta zorlandýðýnýza iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007