Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Rahip
Rüyada rahip görmek , iyi bir haberin alýnacaðýna iþarettir. Rüyayý gören kadýnsa, hamile kalacaðýna; erkekse, iþlerinde baþarýya ulaþacak anlamýna gelir.

Rüyayý görmek kadýnsa, hamile kalacaðýna; erkekse, iþlerinde baþarýlý olacaksýnýz demektir. Rüyada rahip görmek, iyi bir haberin alýnacaðýna yorumlanýr.

Ýþleriniz, planladýðýnýz gibi yolunda gitmeyecek. Hayatýnýzda birtakým aksilikler olacak. Yanlýþ karar almamak için dikkat edin.

Siyaha giyinmiþ bir rahip veya rahibe, uzun yoldan gelecek iyi haberdir.

Rüyasinda rahip oldugunu gören sapik bir is yapar. Bir rivayete göre caiz olmayan seyleri yaparak bunu adet etmekte inatçilik yapar. Rüyada dindar bir kimsenin kendisini rahip olarak görmesi, Allahin (C.C.) ona korku ve husu verecegine delalet eder. Bazi tabircilere göre rüyada rahip görmek, Allahtan korkan bir kimse olarak tabir olunur.

Ýþleriniz planlandýðýnýz gibi yolunda gitmeyecek. Hayatýnýzda birtakým aksilikler olacak. Yanlýþ kararlardan kaçýnýn.

Rüyada rahip görmek; rahibin üstü baþý temiz ise iyi ve dindar biri ile tanýþmaya, üstü baþý kirli ve çirkin ise dinsiz ve kötü biri ile karþýlaþmaya, rahipten birþey almak; çok kötü bir haber almaya, rahiple kavga etmek; galip gelmek; bir feleketten kurtulmaya, maðlup olmak; kaza geçirmeye veya üzüntüye iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007