Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Raf
Güvenilir kimseye, yardýmsever zevceye, faydalý iþ ortaðýna; Rafa eþya yerleþtirdiðini görmek bilgin ve zeki bir çocuðundan yahut þerefli ve sýrlarýný muhafaza eden namuslu bir kadýndan rýzýklanmaya; Rafçý, geniþliðe ve bol rýzka delalet eder.

Rüyada raf görmek , hayatýnzýn düzgün bir çizgi üzerinde ilerleyeceðini ve mutlu günler geçireceðinizi gösterir.

Rüyada raf görmek, yaþamýnýzýn düzgün bir þekilde devam edeceðine ve çok güzel günler geçireceðinize yorumlanýr. Boþ raflar, kötü þansýn ve üzüntünün haberidir. Raflarýn dolu olmasý ise muradýnýza ereceðinizi haber verir.

Boþ raflar, þanssýzlýðýn ve uðursuzluðun iþaretidir. Dolu raflar ise, hayallerinizi gerçekleþtireceðiniz anlamýna gelir.

Hayýrlý kýsmet, ün ve onurdur. Kiþinin hayatýna yeni bir düzen vereceðine iþarettir.

Rüyada raf görmek, sirlari saklayan bir kimse olarak yorumlanir. Rüyasinda bir rafa kitap veya her hangi bir esya veya biblo gibi seyler yerlestirdigini gören kimsenin çok bilgi edinecek bir oglu dünyaya gelir. Bir baska rivayete göre, ömrünün sonuna kadar ona sadik kalacak ve bütün sirlarini saklayacak olan bir kadinla evlenir. Kirmani'ye göre; rüyada raf görmek, sadik bir is ortagina delalet eder. Rüyasinda raf görmek on sekilde tabir olunur: Es, baskanlik, ferahlik, hayat, yoldan gelmek, dogum, hac, rütbe, kiymet Bu rüyada görülecek iyi veya kötü her sey bu on durum üzerine kiyaslanarak tabir olunur. Rüyasinda rafin üzerine çikip oturdugunu gören, büyük bir ise geçer. Ve halk içinde itibar kazanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen raf, sir saklayan ve ayiplan gizleyen kimseye, yardim seven bir hanima isarettir. Bir kimse rüyada kendi yaninda raf oldugunu ve ona esya yerlestirdigini görse, o kimsenin, muhtelif ilimleri bilen alim ve zeki bir çocugu olur, yahut serefli, sir saklayan namuslu bir kadin île evlenir. Bazen de raf emin bir kimseye yahut sahibine faydali olacak is ortagma isarettir. Rüyada raf yapan mobilyaciya görmek, genislige ve bol rizka isarettir.

Boþ raflar, þanssýzlýðýn ve mutsuzluðun iþaretidir. Dolu raflar ise, hayallerinizi gerçekleþtireceðiniz anlamýndadýr.

Boþ raflar, þanssýzlýðýn ve mutsuzluðun iþaretidir. Dolu raflar ise, hayallerinizi gerçekleþtireceðiniz anlamýndadýr.
    BlueSash.NET© 2001-2007