Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Radyo
Her çeþit medya, iletiþim ve haberleþme araçlarý dünyevi ilgi ve alakalara, olup bitenlere gereðinden fazla kafa yormaya delalet eder.

Rüyada radyo haber almak þeklinde belirtilir.Çalan bir radyo acele bir haberdir haber alýnacaðýný iþaret eder. Kapatýlmýþ bir radyo, belli bir zaman geçtikten sonra alýnacak anlamýndadýr.

Haberdir.

Rüyada radyo görmek, uzaktan bir haber alacaginiza ve bu haberle sevineceginize isarettir. Radyodan müzik dinlemek ise, çok sevdiginiz bir arkadas veya sevgili ile geçireceginiz mutlu günleri ve bazen de hiç sebepsiz duyacaginiz üzüntüyü gösterir. Bir baska rivayete görede: Rüyada radyo görmek, duyulmasi istenilmeyen bir haberin yayilmasina ve olumsuz islerin meydana gelmesine isarettir.

Rüyada radyo haber olarak yorumlanýr. Çalan bir radyo acele haberdir. Kapatýlmýþ bir radyo, bir süre sonra gelecek haberdir.

Rüyada radyo haber olarak yorumlanýr. Çalan bir radyo acele haberdir. Kapatýlmýþ bir radyo, bir süre sonra gelecek haberdir.
    BlueSash.NET© 2001-2007