Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Oyuncak
Çocuk oyuncaðý görmek saf ve temiz duygulara, garazsýz ve çýkar kaygýsý olmayan sevinç ve mutluluklara, Oyuncakla oynadýðýný görmek çocuksu ruh haline, fýtrat güzelliðine ve doyumsuz sevinçlere, kýrýlmýþ ya da parçalanmýþ oyuncak görmek küçük ve geçici üüzüntülere delalet eder.

Rüyada her hangi bir oyuncak satýn almak, yakýnda çok sevinçli bir habere; çocuklarý eðlendirmek ve neþelenmeleri için oyuncakla oynatmak, merhametsizlik yüzünden bazý kayýplara iþarettir.

Rüyada her hangi bir oyuncak satýn almak, yardýmsever bir kiþi olduðunuza ve çevrenizdekileri mutlu etmeyi istediðinize yorumlanýr. Oyuncakla oynamak iyiliklerinizin istismar edileceðini bildirir.

Rüyada çocuða oyuncak veren iyilik yapar. Sadece oyuncak dedikodudur.

Rüyada oyuncak görmek, hayal gücü ile yorumlanir. Rüyanizda çocugunuza her hangi bir oyuncak aldiginizi görmek, uzun zamandir düsündügünüz bir ise baslamak için karar verdiginize delalet eder. Rüyada bir oyuncakla oynadiginizi görmek, kafasinda kurup da hakikatte yapamadigi bir seyi meydana gelir.

Rüyada bir çocuða bir oyuncak vermek bir iyilik yapmak, bir yardýmda bulunmaktýr. Bir dükkanda türlü oyuncak, akla hayale gelmeyecek söz, dedikodudur. Evinde oyuncak gören kimsenin bir sýrrýný herkes duyacaktýr.

Rüyada oyuncak satýn almak; gelecek güzel habere, oyuncaklarla oynamak; merhametiniz yüzünden kayba uðrayacaðýnýza iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007