Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Oyun
Gurur ve kibire, insanlarý küçümsemeye ve onlarla alay etmeye, akýlca ve dince eksikliðe; Tavla oyunu istihza ve muhalefete, bazen tavla oynamak þöhret ve izzete, dünyalýkta yükselmeye, Yazý-tura oyunu delillere, Yüzük oyunu kuyumcuya, emir ve görevleri gizli tutmaya, Aþýk oyunu görevden alýnmaya ya da bir göreve atanmaya, Ceviz oynamak, sonu barýþmaya ve esenliðe varacak olan anlamsýz düþmanlýklara, Oyun zili dünyaya düþkün, maðrur kimseye delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Eðlence, Dans, Kumar, Oyun Kaðýdý.)

Rüyada oyun oynadýðýnýzý gördüyseniz, iþyerinde birçok baþarýya imza atacaðýnýz anlamýna gelir. Hayallerinizi gerçekleþtireceksiniz.

Kumar ya da baþka oyunlar sýkýntý, haram para, olumsuz olaylardýr.

Rüyada oyun oynadýðýný görmek; kötü yolda olmaya, tavla oynamak; saygý ve itibar görmeye, futbol ve tenis oynamak; baþarýlý ve zengin olmaya, kumar oynamak; zorla kazandýðýnýz paralarý kendi hatalarýnýz yüzünden kaybadeceðinize, bilye oynamak; geleceðinizin mutlu ve huzurlu olacaðýna iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007