Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Otomobil
Her çeþit binit vasýtasý geçim için izlenen yol ve yöntemlere, kiþinin benimsediði hayat tarzýna, Otomobili rölantide çalýþýr halde görmek iþlerde durgunluða, Otomobili çalýþtýrýp hareket ettirmek iþlerin açýlmasýna, Geniþ ve rahat otomobil baht açýklýðýýna ve mutululuk unsuru olan þeylere delalet eder.

Rüyada otomobili kullanmak, hayatýnýzý istediðiniz gibi yaþýyorsunuz demektir. Eðer otomobili baþkasý kullanýyorsa, hayatýnýzý baþkalarý yönetiyor anlamýndadýr.

Rüyada otomobili kullanmak, hayatýnýzý istediðiniz gibi yaþýyorsunuz demektir. Eðer otomobili baþkasý kullanýyorsa, hayatýnýzý baþkalarý yönetiyor anlamýndadýr.

Rüyanýzda bir otomobil kullanýyorsanýz, hayatýnýza hakimsiniz demektir. Eðer otomobili baþkasý kullanýyorsa, hayatýnýzý baþkalarý yöneltiyor demektir.

Rüyasinda bir otomobil kullandigini görmek bulundugu iste basarili bir idareci olduguna; memur veya isçi degil de halkadan biri ise, onlar tarafindan sevildigine ve becerikliligi yüzünden onlarin hükümetle olan islerinde aracilik yaptigina delalet eder. Bir otomobilin içinde oldugunu görmek, bir suçtan dolayi tutuklanacagina ve sonra suçsuzlugu anlasilarak tahliye edilecegine delalet eder.

Bir otomobili kullanýyorsanýz, hayatýnýza hakimsiniz demektir. Eðer otomobili baþkasý kullanýyorsa, hayatýnýzý baþkalarý yönetiyor demektir.

Rüyada otomobile bindiðini görmek; hasta ise saðlýðýna kavuþacaðýna, hareket halinde otomobil görmek; kazançlý yeni bir iþe baþlamaya, duran otomobil görmek; iþlerinizin kötü gideceðine, taksiye binmek; iyi bir yolculuða çýkmaya, otomobil çarptýðýný görmek; rüyayý görenin bir kaza geçireceðine iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007