Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Ot
Ýyilik ve hayra; ot toplamak ya da yemek fakir için zenginliðe, zengin kimse için malýn artmasýna, dünyayý terk eden kimsenin yeniden dünyaya meyledip fitneye düþmeye; Avucu içinde ot bittiðini göremek, hanýmý ile baþkanýsýn iliþkisine tanýklýk etmeye, EElinin dýþýnda ot bittiðini görmek vefat etmeye, Bina ve mescid gibi yerlerin dýþýnda ot bittiðini görmek, evlenmek suretiyle aile çevresinin geniþlemesine, Vücudunda ot bittiðini görmek ucuzluk ve bolluða, mal ve zenginliðe; vücuda zarar verecek yerde (kulak, yüz vb.) ot bittiðini görmek üzüntü ve kedere, hasta kimsenin vefat etmesine; Ýþtah açýcý ekþi ot, kiþinin bir yakýný yahut dostu tarafýndan göreceði menfaate, ekþi sandýðý otun acý olduðunu görmek piþmanlýða, Ot satan kimseyi görmek alçak gönüllülüðe, üzündü ve kederin gitmesine, Güzel kokulu otlar ve bunlarý koklamak üzüntü ve kederden kurtulmaya, güzel amele ve sevinçli geliþmelere, Güzel kokulu ot bekar için kadýna, evli için çocuða yahut güzel þöhrete; Güzel kokulu otlarýn kök ve damarlarý erkek çocuða, Güzel kokulu otlarýn kesildiðini görmek üzüntüye, Kendisine güzel kokulu otlar ( çiçek, gül vb.) getirildiðini görmek duruma göre sevinçli bir olaya ya da hastalanmaya, Güzel kokulu ot satan kimseyi görmek kaza ve kadere razý olar olgun birkimseye delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Çayýr, Çimen, Mera,Yeþillik.)

Rüyada güzel koku saçan ve kuru olan ot veya otluk hafif bir felaketi; hiç kokmayan otluk görmek mal veya eþyadan bir þeyin çalýnacaðýný gösterir.

Rüyada ot topladýðýný görmek fakirlikten kurtulup, zenginleþeceðine yorumlanýr. Güzel kokulu ot görmek sýkýntýlý bir olayýn haberidir. Otlarýn arasýnda yatmak yalnýz kalýnacaðýna ve özleme iþaret eder.Ot kestiðini görmek de sýkýntýlardan kurtulacaðýnýzý iþaret eder.

Rüyada ot görmek, herkes tarafýndan sevileceðiniz anlamýna gelir.

Yemyeþil ot, hayatýn kolaylaþacaðýna iþaret eder.

Rüyada güzel kokulu ot görmek, küçük bir sevince isarettir. Ot bir yoruma göre de bereket ve bolluga da delalet eder. Ot yigini görmek, bir çok mal edinilecegine isarettir. Yesil ot murat, kuru ot iyi degildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen ot, iyilik ve hayirdir. Kendi avucu içinde ot bittigini gören kimse hanimim baskasi île görür, Avucunun disinda ot bittigini gören kimse ölür ve kabrinde ot biter. Mescit ve ev gibi yerlerin disinda otun bittigini görmek, evlilikle olan akrabaliga isarettir. Üzerinde ot bittigini ve bu otun da kulagim ve yüzünü örtmedigini görmek, ucuzluk ve bolluga erismektir.

Herkes tarafýndan sevileceðiniz anlamýna gelir.

Herkes tarafýndan sevileceðiniz anlamýna gelir.
    BlueSash.NET 2001-2007