Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Orman
Orman içerisinde yürümek veya aðaç kesmek, iþlerini yoluna koymak ve düzene sokmak için bütün engelleri kaldýrmaya iþarettir.

Orman içerisinde yürümek veya aðaç kesmek, iþlerini yoluna koymak ve için bütün zorluklarý aþmaya yorumlanýr. Ormanda kaybolmak, iþ yaþamýnýzda zorluklara iþarettir. Yeþil bir orman görmek, elinizi attýðýnýz iþlerde baþarý kazanacaðýný iþaret eder.

Ormanda kaybolmak iþ hayatýnda bazý sorunlara iþaret eder. Yeþil bir orman gördüyseniz, elinizi attýðýnýz her iþi baþarýyla sonuçlandýracaksýnýz demektir.

Yemyeþil, ulu aðaçlardan oluþan orman murad, baþarý, mutluluk, bolluk, servettir.

Rüyada orman görmek, feyiz ve berekete yorumlanir. Bir ormanda biriundugunu ve yolunu kaybedip çikamadigini görmek, kendisine verilen zor bir isi yapmaya çalistigina, fakat bir takim engellerin buna mani olduguna delalet eder. Eger yolunu bulup da ormandan çikabilirse, islerinin yolunda devam edecegine delalet eder. Ormanda gövdesine sarmasiklar sarilmis büyük agaçlar görmek, kendisinden bir takim iyilikler bekleyen insanlarin bulunduguna delildir. Ormanda vahsi hayvanlara rastladigini ve onlarin kendisine hücum ettiklerini görmek, bir takim kiskanç kimselerin aleyhinde çalistiklarina delildir. Vahsi hayvanlarin kendisine zarar vermeleri, o kimselerden zarar görecegine, hiç bir sey yapmadan önünden kaçip uzaklastiklarini görmek ise bunlarin kendisine zarari dokunamayacagina delalet eder. Rüyada bir ormanin içinde oldugunuzu görmek, is hayatinizda bir zorluk içinde oldugunuza yorumlanir. Ormandan çiktiginizi görmek, o zorluklarin ortadan kalkacagina delalet eder. Bir ormanda kayboldugunu görmek, islerinizde çikar bir yol aradiginiza isarettir. Ormanda vahsi hayvanlarin üzerine saldirdigini görmek, is hayatinda rakiplerinin ve düsmanlarinin bulunduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada orman görmek, korku ve yalnizliga isarettir.

Ormanda kaybolmak, iþ hayatýnda sorunlara iþaret eder. Yeþil bir orman gördüyseniz, elinizi attýðýnýz iþlerde baþarýlý olacaksýnýz anlamýna gelir.

Ormanda kaybolmak, iþ hayatýnda sorunlara iþaret eder. Yeþil bir orman gördüyseniz, elinizi attýðýnýz iþlerde baþarýlý olacaksýnýz anlamýna gelir.
    BlueSash.NET© 2001-2007