Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Ordu
Allahü Teala'nýn gayb ordularýna, O'nun rahmet ve azap meleklerine; müminler için ilahi nusrete, kafir ve zalimler için intikama; Askeri kütüðe isminin yazýldýðýný görmek yeterli derecede rýzýk ve hayra, Ordunun bir askeri olduðunu görmek üzüntü ve kederre, hasta ise vefat etmeye, orduda görev ve rütbesi olduðunu görmek ziyade hayýr ve iyiliklere, Askere gitmek yahut asker olduðunu görmek hastanýn ölümüne, Askerleri toplu halde görmek haklý olanlarýn zafer ve sevincine, Askerlerin az olduðunu görmek kurtuluþ ve zafere, Askeri silahlý ve techizatlý olarak görmek kiþinin din ve dünya güzelliðine, Yemen, Þam yahut Irak yahut baþka bir tarafýndan ordunun geldiðini görmek bir þeyin bereketeni gidermeye, söz ve iþte ihtilafa düþmeye, Düþman ordusunu çok, müslüman ordusunu az olarak görmek, gerçek hayatta müslümanlarýn galip gelmelerine, Sayýsý belli olan ordu kesin zafere; Sayýlarý yüz olan asker, Hakk Teala'nýn her yüz senede bir dünyada ihdas ettiði þeye; Yüz, üç ya da beþ bin veya yirmi bin asker zafer ve müjdeye, Bin abker görmek Kadir Gecesini bilerek ihya etmeye, Askerlerle birlikte peygamber, elik ya da alim birini görmek zafer ve nusrete, Bir yerleþim alanýna ya da bir bölgeye askerlerin topluca girmesi yaðmur yaðmasýna, Düþman askerlerinin bir yere girerek orada çapulculuk yaptýðýný görmesi, istila edilen yerden çabuk çýkmalarýna, Düþman ordusunun bir yere düzenli olarak girdiðini ve adaletle idare ettiðini görmek, istilanin bir süre devam etmesine; Gayr-i nizami ve düzensiz ordu ülke ve devlet y

Rüyada büyük bir birlik olarak ordu görmek, bozgunluðun önlenmesine; orduda bulunmak düþman tarafýndan yapýlacak bir taarruza iþarettir.

Rüyada ordu görmek, bozgunluðun önlenmesine; orduda bulunmak düþmanlar tarafýndan yapýlacak bir saldýrýya yorumlanýr. Ayný zamanda aile içinde bazý sýkýntýlarýn yaþanacaðýna yorumlanýr. Sýkýntýlarýn aþabilmek için desteðe ve güvene ihtiyacýnýz var demektir.

Aile içinde birtakým sorunlarýn yaþanacaðýna iþarettir. Sorunlarýn üstesinden gelebilmek için desteðe ve güce ihtiyacýnýz var.

Düþman ordusu ise halledilemeyecek sorundur. Ama kendi tarafýnýn ordusunu gören insanýn sorunlarý hemen çözülür. Üniformalý asker gören kiþi de büyük baþarýdýr.

Ordu, büyüklük, kudret ve kuvvetle yorumlanir. Rüyasinda bir orduda rütbeli ve rütbesiz askerlik yaptigini görmek, tüccarsa ticaretinde, memur veya isçi ise yaptigi islerde çok basarili olacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada ordu görmek, Allah-u Teala Hazretlerinin askeridir ki, onlar da rahmet ve azab melekleridir. Asker olup melikin(devlet baskaninin) divanindan rizik aldigini gören kimse, mesakkatsiz bir sehre vali olur. Askeri kütüge isminin yazildigini gören kimse, kendisi için kafi gelecek bir hayra veya ondan asagi bir hayra nail olur. Ordudan bir asker oldugunu gören kimse hasta ise ölür, hasta degilse Üzüntü ve hüsrana düser. Asker oldugunu veya askere gittigini görmek, hastalar için ölüme isarettir. Bazen bu rüya, ümitsiz ve mahzun olmaya, yolculuk için hareket isarettir. Bu rüya, köleler hakkinda onlarin azat olmaksizin ikram ve hürmet edilmelerine veya azat edilmelerine isarettir. Toplu halde askerleri görmek, haklinin zaferine ve haksizin helakina isarettir. Askerin azligi kurtulus ve zafere delildir. Rüyada Sam, Irak veya Yemen tarafindan ordunun geldigini görmek ihtilafli söz söylemeye, bir seyin bereketini gidermeye isarettir. Rüyada ordu görmek korkuya isarettir. Düsman ordusu sayi olarak islam askerinden çok olursa, uyaniklikta galebe tsiamindir. Rüyada yirmi bin asker müjdedir. Yüz asker de böyledir. Harpte bulunan kimse için üç bin, bes bin asker fasik ve kafirleri yenerek onlara galip olmakla müjdedir. Bin askeri gören kimse, Kadir Gecesi'ni görür, denilmistir. Askerle beraber bir peygamber, bir melik veya bir alim görmek, mü'minler için nusret ve zaferdir. Bir sehre veya bir yere askerin geldigini görmek, o yere ve o sehre yagmurun yagmasina isarettir. Denilmistir ki, asker mü'minler için nusret, zalimler için intikamdir.

Bu, aile içinde birtakým sorunlarýn yaþanacaðýna iþarettir. Sorunlarýn üstesinden gelebilmek için desteðe ve güvene ihtiyacýnýz var. Çok uðraþacak fakat sorunu çözeceksiniz.
    BlueSash.NET© 2001-2007