Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Nur
Karanlýktan aydýnlýða çýkmak kafir için imana, günahkar için hidayete; Nur görmek isyan ve tuðyandan sonra tövbe etmeye, körlükten sonra basirete; salih amele, hayýrlý evlada, Kur'an'a ve alime; Nurdan elbise giymek faydalý ilme, bedeninin herhangi bir yyerinden nur çýktýðýný görmek ilim ve irfaný ile halka faydalý olacak bir erkek çocuða; Aydýnlýk bir ortamdan zulmete çýkmak zenginlikten sonra yoksulluða, itibar görmeden sonra horlanmaya, hidayetten sonra sapýklýða ya da kör olmaya delalet eder.

Rüyada nur görmek , aydýnlýk ve doðru yola iþarettir. Kafir bir kimse karanlýktan aydýnlýða çýkarsa islamla Allah'a yakýnlýðý keþfeder. Aydýnlýktan sonra karanlýða çýkarsa, fakirlikten zenginliðe, delaletten sonra doðru yola, isyandan sonra tövbeye iþarettir.

Rüyada nur, aydýnlýk ve doðru yol demektir. Kafir bir kimse bu rüyayý görürse Islama Allah'a yakýnlýðý keþfeder. Aydýnlýktan sonra karanlýða çýkarsa, yoksulluktan zenginliðe, iþaret eder. Ýsyandan sonra tövbeye yorumlanýr.

Büyük bir iç huzuru, bolluk, zenginlik, mevkii, ün, mutluluk olarak yorumlanýr.

Rüyada nur görmek, aydinlik ve dogru yola isarettir. Kafir bir kimse karanliktan aydinliga çikarsa islamla Allah'a yakinligi kesfeder. Aydinliktan sonra karanliga çikarsa, fakirlikten zenginlige, delaletten sonra dogru yola, isyandan sonra tövbeye isarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007