Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Nikah
Farz olan ibadetlerden birini yerine getirmeye, hayatýn bir düzene girmesine, sorumluluk ve her türlü kötülükten emniyete, Bilmediði bir kadýnla nikahlandýðýný görmek dini emirlere sýmsýký sarýlmaya; Her türlü nikah akdinin uygun bir ortamda ve usulüne uuygun olarak gerçekleþtiðini görmek evliler için sevgi ve muhabbet tazelenmesine, bekar kimse için hayýrlý kýsmate; Nikah kýyan kimseyi görmek bekar için evlenmeye; evli kimse için bir iþe önderlik etmeye, bir iþi için anlaþmaya yahut boþanmaya; Nikahý bozduðunu (boþandýðýný) görmek yolculuk sebebiyle evden bir süre ýrak kalmaya, iþ deðiþtirmeye, bir satým iþinden caymaya, vefat etmeye yahut Ýslam'dan dönmeye; Mut'a hikahý ile geçici olarak nikah kýydýrdýðýný görmek zinaya, þartlarýna uyulmadan yapýlanalýþveriþe; geçici ama karlý ortaklýða, kýsa süren rahatlýða delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Evlenmek, Boþanmak.)

Uykuda bir kimse hiç tanýmadýðý bir kadýnla nikahýnýn kýyýldýðýný görürse, onun, oruç veya namaz gibi farzlarý yerine getirmesi gerektiðine iþarettir.

Rüyasýnda tanýmadýðý bir kadýnla nikahlandýðýný gören erkek, oruç veya namaz gibi farzlarý yerine getirmesi gerektiðine yorumlanýr. Rüyada nikahlandýðýný görmek bir kýz ise yakýn zamanda evlenmek demektir. Nikah kýydýðýný görmek iyilik etmek demektir.

Kiþinin gerçekten evleneceðine veya iyilikte bulunacaðýna iþaret eder.

Rüyada hiç tanimadigi bir kadinla nikahlandigini g0rmek,bekar ise evlenmeye, evliler için ayriliga, veya bir topluma baskan olacagina ve bir kimse ile ortaklik kuracagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yapilan nikah, oruç, namaz veya hacc gibi bir farzin yerine getirilmesine isarettir.

Rüyada bir nikahta bulunduðunu gören, bir anlaþmanýn içyüzünü anlayarak bundan yararlanýr. Rüyasýnda nikahlandýðýný gören bir kýz ise kýsa zamanda evlenir. Nikah kýydýðýný gören kimse hiç aklýna gelmeyen birine iyilik eder.

Rüyada bir nikahta bulunduðunu gören, bir anlaþmanýn içyüzünü anlayarak bundan yararlanýr. Rüyasýnda nikahlandýðýný gören bir kýz ise kýsa zamanda evlenir. Nikah kýydýðýný gören kimse hiç aklýna gelmeyen birine iyilik eder.
    BlueSash.NET 2001-2007