Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Nezle
Rüyada nezle olduðunuzu görmeniz, hayatta metin davranmanýz gerektiðine iþarettir.

Rüyasýnda nezle olduðunu gören kimse olaylar karþýsýnda daha dikkatli davranmalý demektir. Etrafýnýzda düþmanlarýnýz var demektir. Ýnsanlarla iliþkilerde daha dikkatli olmanýz gerektiði demektir. Saðlýðýnýza dikkat etmeniz gerektiðine yorumlanýr.

Rüyada nezle olduðunuzu gördüyseniz, etrafýnýzda düþmanlar var demektir. Ýnsan iliþkilerinizde dikkatli olmanýz gerekiyor.

Geçici bir sorunu iþaret eder.

Rüyada nezle olup durmadan burnundan su aktigini görmek, malini elinden çikaracagina; nezleden dolayi hapsirdigini görmek malinin ziyanindan dolayi zorluk çekecegine; nezleden kurtuldugunu görmek menfaat görecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada nezleye yakalanmak, yolcu için haberin gecikmesine isarettir. Nezle, ona yakalanan kimse için sonradan kurtulacagi ve baskasi tarafindan gipta edilecegi hafif hastalikla tabir edilir.

Etrafýnýzda düþmanlarýnýz var demektir. Ýnsan iliþkilerinde dikkatli olmalýsýnýz. Saðlýk açýsýndan da önlemler almalýsýnýz.

Etrafýnýzda düþmanlarýnýz var demektir. Ýnsan iliþkilerinde dikkatli olmalýsýnýz. Saðlýk açýsýndan da önlemler almalýsýnýz.
    BlueSash.NET 2001-2007