Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Mühendis
Edebi eserleri tasnif etmeye, daðýnýk þeyleri toparlamaya, harap olan yerleri onarmaya, olumlu yahut olumsuz deðiþiklikler yapmaya, yoksulluktan sonra zenginliðe, hastalýktan þifa bulmaya, Mühendis bazen imar edilen þeyleriharap etmeye, yapýlmýþ þeyi bozzmaya, þerre ve fitneye; Mühendis olduðunu görmek uzun ömre, bir göreve getirilmeye, þeref ve itibara delalet eder.

Rüyada mühendis görmek , mamur bir þeyin harap olmasýna, harap olan bir yerin bayýndýrlýðýna iþarettir. Kendisini mühendis olarak görmek, ömrünün uzun olmasýna iþarettir.

Rüyada mühendis görmek, bir þeyin mahvolmasýna olmasýna, harap olan bir yerin yeniden yapýlmasýna yorumlanýr. Kendisini mühendis olarak görmek, uzun hayat süreceðine yorumlanýr.

Çok yorucu seyahatlere çýkacak, fakat iyi insanlarla tanýþacaksýnýz.

Rüyada bir mühendise bir proje çizdirmek için basvurdugunuzu veya mühendisle insaat yaptirmak için anlasma imzaladiginizi görmek, size yapmaniz için verilen biri isi çok dikkatli ve titiz olarak incelemeniz ve ona göre yapmaniz gerektigine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada mühendis görmek, mamur bir seyin harap olmasina, harap olan bir mevkinin mamur olmasina, fitne ve serre isarettir. Rüyada mühendis oldugunu gören kimsenin, ömrü uzun olur. Mühendis görmek fakirlikten sonra zengin olmaya ve hastaliktan sonra da sihhata kavusmaya isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007