Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Mücevher
Rüyada mücevher görmek , eline geçmek veya bulmak, satýn almak, o kimsenin çok mala ve mülke sahip olacaðýna, ayný zamanda evladý olacaðýna iþarettir.

Rüyada mücevher görmek, bu rüyayý görenin çok para kazanacaðýný, zenginleþeceðini ve ayný zamanda çocuðu olacaðýna yorumlanýr. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak demektir. Mücevher takmak ta baþarý kazanacaðýnýzý ve üst makamlara çýkacaðýnýzý iþaret eder.

Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktýðýnýzý gördüyseniz, baþarýlý olup yükseleceðiniz anlamýna gelir. Makam sahibi olabilirsiniz.

Pýrýl pýrýl, parlak renkli mücevher iþ ve aþk hayatýnda mutluluðu ve baþarýyý temsil eder.

Rüyada mücevher görmek güzel, namuslu ve zengin kadinlarla; mücevherin çoklugu, kiymeti ile yorumlanir. Kirmaniye göre; rüyasinda mücevher sattigini gören, kadinlarin isleriyle ugrasir. Bir rivayete göre, rüyayi gören kadin ise en kiymetli seylerini satar. Mücevherleri delikli veya deliksiz olarak görmek, kizlara ve dul kadinlara isarettir. Cabirül-Magribiye göre; rüyada beyaz mücevher görmek, evlattir. Cafer-i Sadika göre; rüyada mücevher görmek, sekiz sekilde tabir olunur: Saklanan mal, söhretli bir ilim, taninmis bir evlat, kiymetli esya, güzel ve namuslu bir es, faydali söz, hayir ve bereket, güzel bir is. Eger rüyayi gören kötü bir insan ise mücevher görmesi pismanliga delalet eder. Rüyasinda bir mücevhere kiymet takdir ettigini gören kisi evlenir. Bir çok mücevherlere sahip olup, bunlari ötekine, berikine dagittigini gören, halka emreder, onlari yönetir. Bir mücevher satin aldigini görmek, mücevher deliksiz ise, bekar bir kizla; delikli ise, dul bir kadinla evlenir. Bir baska rivayete görede: Rüyada mücevher görmek, doktora, bilgine, rütbeye, rahatliga, geçime, fayda ve menfaata isarettir.

Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktýysanýz bu, baþarýlý olup yükseleceðiniz anlamýna gelir. Makam sahibi olabilirsiniz.

Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktýysanýz bu, baþarýlý olup yükseleceðiniz anlamýna gelir. Makam sahibi olabilirsiniz.
    BlueSash.NET© 2001-2007