Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Muz
Sevgi ve muhabbete, cömert ve güzel ahlaklý kimseye; kabir yahut hapiste bulunan kimseye, kitaplara, saklý tutulan mala, ana karnýndaki çocuða; tüccar için mala, takva ehli için ibadete, Hastanýn muz yemesi onun vefat etmesine, Evinde muz bulunduðunu görrmek erkek çocuða, Muz aðacý mal sahibi zengin bir kimseye delalet eder.

Rüyada görülen muz, ana karnýnda bulunan çocuða veya kabirdeki ölüye ya da cezaevinde mahkum bulunan bir hükümlüye iþarettir. Muz aðacý din, dünya ve mal sahibi zengin bir adama iþarettir

Rüyada muz görmek, anne karnýndaki bebeðe ya da ölüye ya da cezaevinde bulunan bir kimseye yorumlanýr. Muz aðacý dindar ve mal sahibi varlýklý zengin bir adama yorumlanýr. Bu rüya, evleneceðiniz kiþinin yanlýþ insan olduðuna iþaret eder. Eðer evliyseniz, evliliðiniz sorunlu alacak ve para sýkýntýsý çekeceksiniz demektir.

Evlilik için yanlýþ adamý seçeceðinizin iþaretidir. Eðer evliyseniz, evlilik hayatýnýzda sorun yaþayacak, para konusunda da yanlýþ kararlar alacaksýnýz.
Hastalýk olarak yorumlanýr. Ama muz yeþil ise helal kýsmettir.

Rüyada muz görmek zengin için mal, dindar için de sevap isledigine delalet eder. Mevsiminde muz yedigini gören zengin bir kisi ile evlenir. Rüyada muz agaci görmek, cömert, herkese hayri dokunan, sanatçi ve kisiliginden her yönü ile faydalanilan ve her ise yarayan bir kisi ile kiyaslanir. Evinde bir tek muz agaci oldugunu ve bunun üzerinde de bir tane meyvesi bulundugunu görmek, rüya sahibinin bir oglu olacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen muz, sakli olan mala veya ana kaminda bulunan çocuga yahut kabir yahut da hapiste bulunan insana veyahut geçmis haberi yahut ilmi ihtiva eden kitaba isarettir. Muz, elbiseye, ülfet ve muhabbt isarettir. Muz, cömert, muvahhid ve güzel ahlakli bir kimsedir. Rüyada bir kimsenin evinde muz bulundugunu görse, o ev sahibinin erk bir çocugu dogar. Rüyada muz yedigini gören kimsenin, eline ortaklikti veya bir kimse tarafindan mal geçer. Bazi tabirciler, rüyada muz yiyen kimse, dünya adami ise, eline arzu miktarca mal geçer. Mütedeyyin ise ibadette kemale erer, Muz agaci mütedeyyin ve mal sahibi zengin bir kimsedir. Tüccar için muz, mal, takvS ve ibadet ehli kimseler için de din ve ibadettir. Rüyada muz yiyen hastanin öleceginden korkulur.

Bu rüya, evlilik için yanlýþ adamý seçeceðinizin iþaretidir. Eðer evliyseniz, evlilik hayatýnda sorun çýkacak, para konusunda da yanlýþ kararlar alýp, maddi açýdan sýkýntý çekeceksiniz.

Rüyada muz görmek veya yemek; yeni bir aþka, çocuk sahibi olmaya, zengin olmaya, muz satmak veya kaybetmek; zarara uðramaya, birinin size muz verdiðini görmek; o kiþiden yardým ve iyilik göreceðinize, birisine muz verdiðinizi görmek; o kimseye yararýnýzýn dokunacaðýna, bazý yorumculara göre ise bir düþmanýnýzýn sizi çok üzecek bir davranýþta bulunacaðýna iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007