Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Marangoz
Ýnsanlara edep öðreten, eðitim ve öðretim ehli; insanlarýn terbiyesi ile meþgul, bid'atçýlarý saðlam delillerle susturan kimseye delalet eder. ( Marangozun tabiri, yaptýðý þeyle alakalý olduðundan, ayrýca o maddeye bakýlmalýdýr. Mesela kapý yapýyorsa, 'KKapý' maddesine bakýlmalýdýr.) (Ayrýca Bakýnýz; Mobilyacý.)

Rüyasýnda bir marangoz gören kimsenin çok kazançlý bir iþe giriþeceðine iþarettir.

Rüyada marangoz görmek küçük bir iþyerinde çalýþmaya baþlayacak, fakat zamanla baþarý ve para elde edeceksiniz demektir.

Sýradan bir iþ yerinde çalýþmaya baþlayacak, fakat zamanla baþarý ve para elde edeceksiniz.

Hayýrlý bir iþten, geçinilebilecek derecede kazanç saðlanacaðýna iþaret eder.

Marangoz, halka bilgi ve terbiye ögreten bir erkek olarak tabir olunur. Halkin islerini düzeltmege çalisan, halkin idaresiyle ugrasan, bir insandir. Bir rivayete göre, mahalle okulu ögretmenidir. Bir baska rivayete görede: Rüyada marangoz görmek, halki terbiye eden bir kimseye isarettir. Marangoz görmek, münafiklari men etmek vacip olan seylerle onlari susturmaya isarettir. Gemi marangozu, yolculuga, su degirmeni marangozu, düsmanliklara, kapi ve pencere marangozu, zevce ve çocuklara, çiftçilik aletleri yapan marangozu görmek de, çiftçilik yapmaya isarettir.

Sýradan bir iþyerinde çalýþmaya baþlayacak, fakat zamanla baþarý ve para elde edeceksiniz.

Sýradan bir iþyerinde çalýþmaya baþlayacak, fakat zamanla baþarý ve para elde edeceksiniz.
    BlueSash.NET 2001-2007