Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Manastýr
Dünya zevklerinden uzaklaþmaya, yalnýzlýða; sultan ve yöneticiye, þöhretli kimseye, þiddet ve stresten kurtulmaya, üzüntü ve kederden kurtulmaya, Hastanýn manastýr görmesi vefat etmesine, Manastýr yaptýrmak rütbeye, kadir ve kýymetin artmasýna, Manastýr bazen evlenmeye, bir þeyi gizlemeye, kaleye yahut düþmana galip gelmeye delalet eder.

Rüyada manastir görmek, yalnizliga, güzel ahlaka, uzlete çekllmeye, dünya zevklerinden ve nefsanî arzulardan kesllmeye, kadinlari bosamaya ve dostlan terketmeye isarettir. Manastir görmek, bazen de hastaliklara, yeme ve içmeden meydana gelen sehveti terketmeye isarettir. Rüyada manastir gören kimse hasta ise, ölüi dünya zevklerinden mahrum kalir. Rüyada bir manastira reislik yaptigini gören kimse, birrütbeye nail olur, kadir ve kiymeti artar. Rüyada manastir görmek, gören kimse için sevimli bir kadinla evlenmeye isarettir. Manastir, gurbet, vahset ve dostlardan ayn düsmeye, bazen de bir seyi gizlemeye isarettir. Manastir, devlet baskanina, lidere ve söhretli bir kimseye isarettir. Rüyada yikilmak veya bir tarafi uçmak yahut yanmak gibi manastirda meydana gelen seylerin tabiri, izah edildigi gibi manastirin isaret ettigi kimseye aittir. Rüyada manastir görmek, tabirce, kilise görmek gibidir. Bazen de manastir görmek, üzüntü ve kederin gitmesine ve siddetten kurtulmasina isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007