Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Makyaj
Rüyada makyaj yapýldýðýný görmek , kýsa süreli fakat tatlý bir aþk hayatýnýn yaþanacaðýna iþarettir.

Rüyada makyaj la ilgili bir þeyler görmek iyiye yorulmazlar. Bu tür rüyalar aldatma, kandýrma þeklinde ifade edilir. Makyaj yapan kimse aldatacak olan da o kimsedir. Makyaj yapaný tanýnmýyorsa yabancý biri tarafýndan kandýrýlacaktýr.

Rüyada makyaj yaptýðýnýzý gördüyseniz; bir düþmanýnýz olduðu anlamýna gelir. Size kötülük yapmaya çalýþabilir. Dikkat etmenizde yarar var.

Rüyada makyaj, aldatma olarak yorumlanýr. Ama kadýn makyaj yaptýktan sonra daha güzel bir duruma gelirse, aldanmanýn sonunda çok güzel olacaktýr.

Rüyada makya yapmak, hile ve aldatmaya isarettir.

Makyaj rüyalarý genellikle iyi sayýlmazlar. Bu aldatma, kandýrma olarak yorumlanýr. Makyajý yapan tanýdýksa aldatacak da odur. Tanýnmýyorsa yabancý biri tarafýndan kandýrýlacaktýr. Kadýnýn makyaj yapmasý fena sayýlmaz. Ama erkeðin makyaj yapmasý, art niyet, çýkar ve aldatmadýr.

Rüyada makyaj yaptýðýnýzý görmek; iþlerinizde büyük baþarýlar elde edeceðinize, çevreniz tarafýndan çok sevilen bir insan olduðunuza iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007