Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Makbuz
Rüyada bir makbuzun veya faturanýn karþýlýðýný ödemek, hayra alamettir. Rüyada, saða sola fatura veya makbuz vermek, iþinizin açýlacaðýna ve geliþeceðine iþarettir. Rüyada bir makbuzu veya faturayý olmayacak bir yere koyup kaybetmek kara haber beklerken çok tatlý haberler alacaðýnýza iþarettir. Rüyada bir faturayý ödemeyi unutmak bir mesuliyetten kurtulmaya çalýþtýðýnýzý ifade eder.

Rüyada bir makbuz veya fatura karþýlýðýný ödemek, iyiye yorulur. Rüyada, fatura veya makbuz vermek, iþinizin iyiye gideceðine ve iþ yaþamýnýzda büyüyeceðinize yorumlanýr. Rüyada bir makbuzu veya faturayý kaybetmek kötü haber beklerken çok güzel haberler alacaðýnýza yorumlanýr. Rüyada bir faturayý ödemeyi unutmak bir sorumluluktan kurtulmaya çalýþtýðýnýzý belirtir.

Devam etmekte olan bir iþin sona ereceðine iþaret eder.

Rüyada makbuz görmek, borçlanmaya ve para sarfetmeye isarettir. Rüyada bir makbuzun veya faturanin karsiligini ödemek, hayra alamettir. Rüyada, saga sola fatura veya makbuz vermek, isinizin açilacagina ve gelisecegine isarettir. Rüyada bir makbuzu veya faturayi olmayacak bir yere koyup kaybetmek kara haber beklerken çok tatli haberler alacaginiza isarettir. Rüyada bir faturayi ödemeyi unutmak bir mesuliyetten kurtulmaya çalistiginizi ifade eder.
    BlueSash.NET© 2001-2007