Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Mahzen
Kiþinin annnesine yahut hamile kadýna; Annesi sað olan kimsenin rüyada mahzenin harap olduðunu görmesi anasýnýn vefat etmesine, Mahzende bulunan gýda maddelerinin çürümesi kýtlýk ve sýkýntýya, Yiyecek ve gýda dolu mahzen görmek herkes için bolluk ve ucuzzluða, evli erkek için eþinin hamile kalmasýna, Mahzendeki gýda maddelerinin üzerine ateþ düþmesi pahalýlýk ve kýtlýða, Mahzene düþmek hasta için vefata, gemi yolculuðu yapan kimse için suda boðulmaya, kara yolcularý için yolun kesilmesine; diðer durumda olanlar için þüpheli ve þaibeli evlere yahut yerlere girmeye delalet eder.

Yer altýnda mahzen görmek, kefil olmaya ve ödemeye iþarettir. Bir mahzeni yýkýlmýþ veya tamamiyle kapanmýþ görmesi, o kimsenin, hasta bir annesi varsa vefatýna iþarettir.

Yer altýnda mahzen görmek, birisine kefil olacaðýnýza ve borcu ödemeye yorumlanýr. Bir mahzenin yýkýlmýþ ya da tamamen kapanmýþ görülmesi, o kimsenin, eðer annesi hasta ise öleceðine yorumlanýr.

Kendinize olan güveninizi kaybedeceðiniz anlamýna gelir. Baþarýlý olmak istiyorsanýz, güçlü olmanýz ve kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Yaklaþan sýkýntý, güçlüktür. Mahzen aydýnlýk ise sýkýntý kolay geçer.

Rüyada mahzen görmek, hamile olan anaya isarettir. Bundan dolayi rüyada mahzenin yikildigini veya tamamen kapanmis oldugunu gören kimsenin hasta anasi varsa ölür. Veya ö kimsenin yaninda hamile bir kadin varsa dogar. Ancak rüyada o hamile kadinin ölümünü kuvvetlendirecek bir durum da görülmüs ise, o halde mahzenin kapatilmasi o kadinin ölmesiyle defnedilecegine isarettir. Eger hamile kadinin ölümünü kuvvetlendirecek baska bir hal görmemis ve rüya sahibinin uyanikken o mahzende yiyecek ve tahili varsa, onlari satacagina isarettir. Rüyada mahzendeki yemegine çöp veya toprak oldugunu görse hububat ve yiyeceklerin fiyati düser. Bu sebeple de onun mal ve sermayesi gider. Mahzenin yiyecek ve hububatla dolu oldugunu gören kimse fakir ise, hanimi hamile kalir. Mahzendeki yiyecek ve hububata ates düstügü görülse, hububat gibi seylerde kitlik olur. Veya çekirge gibi zararli seylerin çikacagindan korkulur. Bir kimse mahzende bulunan mallarin hurma vey gibi seyler oldugunu görse, mahzende bulunan hububat ve yiyecegin fiyati hurma ve sekerin fiyati gibi yüksek olur. Bilmedigi bir mahzen veya çukura düstügünü gören kimse hasta ise, ölür. Gemide ise, bogulur. Yolculukta ise, yolu kesilir. Düsmanlik halinde ise, hapsedilir. Eger anlatilan hallerden birisi yoksa, içine girilmesi mekruh olan bir hamama veya zina yapan bir kadinin evine girer.
    BlueSash.NET© 2001-2007