Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Mahkeme
Yeryüzü mahkemelerini görmek adaletin gecikmesine, üzüntü ve kedere, Mahkeme bazen maðdurun bu halinin giderilmesine, zalimin üzülmesine; Mahþerdeki mahkemeyi görmek tam ve mutlak adalete, her þeyin ve her kiþinin gerçek yüzünün ortaya çýkmasýna, kimilerrinin üzülüp, kimelirinin sevinmesine delalet eder.

Rüyada hukuk iþlerine bakan mahkeme görmek çok hayýrlýdýr. Ceza mahkemelerini görmek ise, sýkýntý ve þiddetle tabir edilir. Mahkemede dinleyici veya þahit olarak bulunmak heyecan ve olaylarla karþý karþýya olduðunu gösterir.

Rüyada mahkeme görmek çok hayýrlýdýr. Ceza mahkemelerini görmek ise, sýkýntý ve þiddetle yorumlanýr. Mahkemede dinleyici veya þahit olarak bulunmak sizi heyecanlandýracak olaylarla karþý karþýya olduðunu belirtir. Arkadaþlarýnýz, baþýnýz çok sýkýntý açacaklar anlamýndadýr.

Arkadaþlarýnýz, düþmanlarýnýzdan fazla sorun çýkaracaklar. Beklenmedik bir zamanda ciddi tartýþmalar yaþayacaksýnýz.

Yeni sorumluluklar, önemli kimse, resmi iþ olarak yorumlanýr.
Rüyada hukuk islerine bakan mahkeme görmek çok hayirlidir. Ceza mahkemelerini görmek ise, sikinti ve siddetle tabir edilir. Mahkemede dinleyici veya sahit olarak bulunmak heyecan ve olaylarla karsi karsiya oldugunu gösterir.

Arkadaþlarýnýz, düþmanlarýnýzdan fazla sorun çýkaracaklar. Beklenmedik bir zamanda tartýþma yaþayabilirsiniz.

Rüyada hukuk mahkemesi görmek; bol kazanca, berekete ve rahatlýða, ceza mahkemesi görmek; zarara, üzüntüye, hayatýnýzda önemli deðiþikliklerin olacaðýna, düþmanlarýnýzla mücadele etmek zorunda kalacaðýnýza iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007