Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Madalya
Bakýnýz; Niþan.

Rüyada madalya ile ödüllendirilmek, kabiliyetlerinizin nihayet mükafatlandýrýlacaðýna ve kendi meslek sahanýzda en yüksek mevkiye gelmeniz için size teklif yapýlacaðýna iþarettir. Rüyada kendinizi bazý kiþilere veya kurumlara madalyalar daðýtýyor görmek, tanýmadýðýnýz birinin size hizmette bulunacaðýna iþarettir.

Madalya ile ödüllendirilmek, yeteneklerinizin sonunda ödüllendirileceðine ve iþinizde en yüksek makama çýkacaðýnýza yorumlanýr. Rüyada kendinizi kiþilere veya kurumlara madalyalar daðýtýyor görmek, daha önce tanýþmadýðýnýz birinin size hizmette bulunacaðýna yorumlanýr.

Çok çalýþarak göstermiþ olduðunuz çabalardan dolayý büyük bir baþarý elde edecek ve itibar sahibi olacaksýnýz.

Baþarý, yükselme, mevki, ün, kiþinin düþlerinin gerçekleþmesidir.

Rüyada madalya ile ödüllendirilmek, kabiliyetlerinizin nihayet mükafatlandirilacagina ve kendi meslek sahanizda en yüksek mevkiye gelmeniz için size teklif yapilacagina isarettir. Rüyada kendinizi bazi kisilere veya kurumlara madalyalar dagitiyor görmek, tanimadiginiz birinin size hizmette bulunacagina isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007