Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Limon
Mala, afiyetle tüketilen rýzka yahut bir kimseyi bir iþten dolayý kýnamaya, Limon aðacý zararsýz ama faydasý da pek görülmeyen insana yahut zengin ve hayýrhah olmakla birlikte görüþ ve düþüncelerine fazla itibar edilmemesi gereken kadýna delalet eder.

Rüyada limon yemek veya görmek, bazý hayal kýrýklýklarý uðrayacaðýnýza yorumlanýr. Etrafýnda onu kýskanan insanlar var demektir.

Limon yemek veya görmek, birtakým hayal kýrýklýklarýna uðrayacaðýnýzýn iþaretidir. Etrafýnýzda kýskanç insanlar var. Dikkat edin.

Rüyada sarý limon, hastalýðý iþaret eder. Limon çiçeði ise çok iyidir.

Rüyada limon görmek, islerinizde karisiklik olduguna delalet eder. Nablusiye göre; rüyada limon görmek mevsiminde olsun olmasin, renginin san olmasi yüzünden hastaliga isarettir. Eger rengi yesil olursa kedere yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada limon görmek, kinamaya isarettir. Bundan dolayi bir kimseye rüyada bir insan bir limon verse, o insan o kimseyi kinar ve ayiplar. Eger limon sari ve rüya sahibi onu yerse, mala isarettir. Limonun yesili tabirce sarisindan hayirlidir. Sari olan her meyvenin tabiri böyledir.

Limon yemek veya görmek, birtakým hayal kýrýklýklarýna iþarettir. Etrafýnýzda kýskanç insanlar var.

Limon yemek veya görmek, birtakým hayal kýrýklýklarýna iþarettir. Etrafýnýzda kýskanç insanlar var.
    BlueSash.NET© 2001-2007