Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Lav
Rüyasýnda yanardaðdan akan lav gören kiþi, büyük bir aþk macerasý yaþayacak demektir. Ancak çok dikkatli olmasý gerekir.

Rüyada yanardaðdan akan lav görmek , büyük bir aþk macerasý yaþamak anlamýndadýr. Bu aþka çok dikkat etmeniz gerekir.

Yaklaþan büyük kýsmettir. Güç, mevki, üstünlük, ün, onur olarak yükselmektir.

Rüyada bir yanardagin saçtigi lavlari görmek, büyük bir macera geçireceginize ve bir kimse ile tanisip sonunda onunla evleneceginize; eger evli iseniz, esinizle aranizda önemli bir mesele olacagina delalet eder. Atesin lav çikardigini görmek, bir sinirinizin açiga vurulacagina. bundan dolayi çok zor bir durumda kalacaginiza yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir yanardagin lavlar saçtigini görmek, bir macera île tanisacaginiz birisiyle evlenceginize isarettir. Atesin kivilcim ve lavlar saçtigini görmenizle, bir sirrinizin açiga çikacagi seklinde tabir edilir.

Rüyada yanardaðdan akan lav görmek; Rüyayý görenin büyük bir aþk yaþayacaðýna, dikkatli olmadýðý taktirde üzüleceðine iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007