Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Laðým
Bir kimsenin kendisini lagim içinde çirpinir görmesi, is hayatinda iflasa dogru koçtuguna ve durumunu düzeltmeye çalismasi gerektigine delalet eder. Bu rüyayi gören kadin ise, bir bataga sürüklenmek üzere bulunduguna ve dost ve arkadaslarini iyi kimselerden seçmesi gerektigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Lagim görmek, lagimdan üzerine bir sey bulastigini görmek, bir takim sevimsiz islere girmeye ve mahcup olmaya isarettir. Kadinin bu rüyayi görmesi ise, dostlarindan ve arkadaslanndan kendisine zarar gelebilecegine ve bu kadinin dikkatli olmasi gerektigine isarettir.

Rüyada laðam görmek; bilmeden kötü iþlere karýþacaðýnýza, laðama girip suyun temiz olduðunu görmek; geçiminizi gireceðiniz kötü iþten saðlayacaðýnýza, haram kazanca, girdiðiniz laðamda pis þeyler görmek; bir tuzaða düþerek üzüleceðinize iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007