Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Kalabalýk
Meydanlarý ve stadyumlarý dolduran kalabalýklar döküntü insanlara, amaçsýz ve þuursuz kitlelere, Kendini kalabalýklar içinde iyi bir konumda görmek rütbeye, hükmetme yetkisine ve isim yapmaya, Kalabalýk görmek tüccar için bol müþteriye, aðzý dualý kimse için ondan dua isteyenin çok olmasýna, Kamu menfaatine yahut hayýrlý bir maksatla bir araya toplanan insanlarýn meydana getirdiði kalabalýk rahmet ve nusrete, hayýr ve berekete delalet eder.

Rüyada kalabalýk gören kimsenin iþlerinde bütün engelleri aþarak, güzel bir yaþam süreceðine yorumlanýr.

Rüyada kalabalýk gören kimsenin iþlerinde bütün engelleri aþarak, güzel bir yaþam süreceðine yorumlanýr.

Kiþinin yaptýðý hata yüzünden sýkýlacaðýna iþaret eder.

Rüyada kalabalik insanlar arasinda oldugunu ve aralarindan çikamadigini görmek, büyük bir devlete erecegine delildir. Rüyasinda kalabalik arasinda yol bulup bir kenara çikabildigini görmek, tüccarsa karinin artacagina, memursa terfi edecegime, ögrenci ise sinifi geçecegine, ev kadini ise kocasi ile ara-sinin çok iyilesecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyada kalabalik ve izdiham oldugunu görse, rütbe ve saltanati büyük olur ve isim yapar. Eger o kimse tüccar ise. müsterisi çok olur, duasi makbul kimselerden ise dua isteyenleri çok olur.
    BlueSash.NET© 2001-2007