Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Kahin
Falcý, astrolog gibi gelecekten haber verdiðini iddia eden birini görmek ameli boþa çýkaracak eðilimlere, Bir kahine gidip ona bir þeyler sorduðunu görmek þiddetli üzüntü ve kedere, Kahin, görüþ ve fikirleri itibar gören alim bir kimseye, Kendisinin falccý olduðunu görmek hayýr, iyilik ve þöhrete, Müneccim görmek ileri gelen kimselerle sohbet etmeye, onlarýn sýrlarýna vakýf olmaya; yalan yanlýþ demeden, durmaksýzýn söz üretmeye ve gevezeliðe; Müneccim bazen müjde va korkuya, ilim ve amele; Falcýya gidip bir þey sormak ve onun dediklerini onaylamak Allah'ýn (c.c.) indirdiði kitabý ve Peygamberimizin (s.a.v.) ümmetine bildirdiði hususlarý inkar etmeye delalet eder. Astroloðun söylediklerini önemsemediðini ve onlara inanmadýðýný gören kimse aklýselimi vedini prensipleri kendine rehber edinir.

Rüyada kahin görmek, eskiden iliþkiniz olan birisi ile yeniden karþýlaþýp, iliþki kuracaðýnýza ve tatlý aþk günleri yaþayacaðýnýza iþarettir.

Rüyasýnda kahin gören insan daha önce aþk yaþadýðý biriyle tekrar aþk yaþanacaðýna iþarettir.

Kahinin rüyada söyledikleri olduðu gibi çýkar. Veya kiþi hiç ummadýðý bir durumla karþýlaþýr

Rüyada kahin görmek süpheye yorumlanir. Rüyasinda bir kahinle tanisip konustugunu görmek, dünyada yalniz inandigi seylerle ugrasacagina, süpheden daima uzak kalacagina delalet eder. Rüyada kendisinin bir kahin (falci) oldugunu veya herkesten fazla falcilik bildigini görmek bütün insanlar için hayirli seyler olacagina isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007