Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Kafes
Evlenmeye, hapse, eve, beþiðe; iþ ve sanatta yaþanacak durgunluða, Kafesçi gardiyana, yapý ustasýna, nikah memuruna, meslek ehli birine, öðretmene yahut görücüye delalet eder.

Rüyada kafes gören, hiç beklemediði bir sýrada büyük sýkýntýya düþecektir.

Kafes rüyasý hayra yorulmaz.Rüyada kafes görmek, hiç ummadýðý anda derde düþmek demektir. Boþ kafes gelmekte olan bir sýkýntýyý belirtir. Kuþ kafesi ise Birilerini alt etmek için planlar kurduðunuzu anlatýr. Kafesteki kuþu serbest býrakmak tövbe edeceðinizi iþaret eder.

Kuþlarla dolu bir kafes, zenginliðin iþaretidir. Boþ bir kafes, yakýn bir akrabanýzýn ölümüne iþarettir.

Boþ kafes, sýkýntý, güçlük, sorumluluktur. Kafeste kuþ varsa sýkýntýdan sonra kiþinin rahata ereceðini gösterir.

Rüyada kafes görmek hayir degildir. Çünkü kafes hapis, zindan, sikinti ve kederle yorumlanir. Ebu Sait el-Vaiz e göre; içinde tavuk ve benzeri barinan büyük kafes, eve delalet eder. Rüyasinda böyle bir kafes satin aldigini gören bir ev alir içine ta-vuk koydugunu görse, ailesini oraya tasir. Böyle bir kafesi basina alip çarsida dolastigini gören, evini satar. Kafeste bir kus varsa, o kusun tabirnamede delalet ettigi manadaki bir adamin kötü hali-ne isarettir. Rüyada kafes ayrica hapse delalet eder. Rüyada bir kafeste bir kus olup, kaçmak istedigini görmek, esinin kendisinden memnun olmadigina; bir kolayini bularak kafesten uçup gittigini görmek, esinin evini terk edecegine isarettir. Rüyasinda içinde bir kus ol-dugu halde kafese bir ikinci kus girip kondugunu görmek, evine bir hizmetçi alacagina delalet eder. Kafeste iki kusun birbirleriyle gagalastigini görmek, esinin ve hizmetçisinin birbirleri ile geçinemediklerine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen kafes, hapse, bazen, küçük çocuklar için besige isarettir. Kafes, evdir. Basini bir kafese sokarak sokaklarda yürüdügünü gören kimse, evini satar. Kafes, islerin müskilata düsmesine ve islerin bazisinin bazisiyla durgunluk peyda etmesine isarettir. Kafes evlenmeye de isarettir.

Kafes rüyasý pek de iyi sayýlmaz. Boþ bir kafes yaklaþan sýkýntýlý bir durumu, bir sorumluluðu belirtir. Bu kafes koþullarýnda güçleþeceðini haber verir. Kafeste bir kuþ varsa o zaman zorluklardan sonra insan rahat edecektir.

Kafes rüyasý pek de iyi sayýlmaz. Boþ bir kafes yaklaþan sýkýntýlý bir durumu, bir sorumluluðu belirtir. Bu kafes koþullarýnda güçleþeceðini haber verir. Kafeste bir kuþ varsa o zaman zorluklardan sonra insan rahat edecektir.
    BlueSash.NET© 2001-2007