Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Jüri
Bir maksat için toplanan jüri mensuplarýný görmek, iþi akþamdan kotaran, kapalý kapýlan ardýnda karar alýp, bunu alenen açýklayan bayaðý insanlara, Hazýr yiyici ve rüþvetçi insanlara; Aðýrbaþlý, temiz yüzlü ve iyi giyimli insanlarýn oluþturduðu jüriyi göörmek, adaletin tecilli etmesine, beklentilerin gerçekleþmesine delalet eder.

Rüyada jüri görmek, çok yakýnda kalabalýk bir törenin olacaðýna ve bu törende kendisinin ön mevkide bulunacaðýna iþarettir.

Rüyada jüri görmek, kýsa bir süre sonra kendisinin ön sýrada olacaðý kalabalýk bir merasime katýlacak demektir.

Yakýnda iþinizi deðiþtirip, yeni bir iþe girebilirsiniz. Eðer bir jüri kararýyla yükseldiðinizi gördüyseniz, elinize attýðýnýz her iþte baþarý elde edeceksiniz.

Kiþi önemli bir veya resmi bir iþle ilgilenecek demektir.

Rüyada jüri heyeti görmek, kararla yorumlanir. Bir sinavda veya bir sergide jüri heyetinde bulundugunuzu görmek, geleceginiz hakkinda bir karar vermek durumunda oldugunuza; verdiginiz karara itiraz edildigini görmek, kendiniz için verecegi-niz kararlarin önemli olduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada jüri görmek, rüyayi gören kimse hakkinda bir karar çikacagina isaret eder. Bazen de rüyada jüri görmek kalabalik bir toplanüya katilmaya isarettir.

Bir jüriye üye olduðunuzu gördüyseniz, þu anki iþinizden memnun olmadýðýnýz anlamýna gelir. Yakýnda iþinizi deðiþtirip, yeni bir iþe girebilirsiniz. Eðer bir jüri kararýyla yükseldiðinizi gördüyseniz, elinizi attýðýnýz her iþte baþarý saðlayacaksýnýz.
    BlueSash.NET© 2001-2007