Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Jeneratör
Bir kiþinin rüyasýnda jeneratör görmesi, o rüyayý gören kiþinin mesleðinde umulmadýk bir anda ve umulmadýk bir olay nedeniyle yükseleceðine iþaret eder. Rüyayý gören kadýnsa erkek evlat sahibi olacak demektir.

Bir kimsenin rüyasýnda jeneratör görmesi, o rüyayý gören kimsenin hiç beklemediði bir anda aldýðý sorumluluklar sonucu çok yükseleceðine yorumlanýr. Rüyayý gören kadýnsa erkek çocuðu olacak demektir.

Kiþi eski hayatýný unutarak, umutla yaþama baðlanýr. Ýyi ve saðlam birinden yardým görür.

Rüyada jeneratör görmek enerji ile tabir edilir. Rüyanizda bir jeneratörü çalistirdiginizi görmek, bilginizin etrafinizda bulunanlari aydinlattigina, bir jeneratörü tamir ettiginizi görmek, yeni bilgiler ögrenmek için bazi kaynaklara basvurdugunuza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada jeneratör görmek meslekte beklenmedik bir sekilde yükselmeye isaret eder. Bazi tabirciler jeneratör görmek, etrafinda bulunan insanlar aydinlatmaya isaret eder, demislerdir. Rüyayi gören kadin ise bir çocugu olur.

Rüyada jeneratör görmek;meslekte bir nedenden dolayý yükselmeye, rüyayý gören kadýn ise erkek çocuk sahibi olacaðýna iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007