Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Jandarma
Bakýnýz; Polis, Zabýta, Asker.

Rüyada jandarma gören kiþiyi, çok yakýn zamanda büyük bazý uðraþlar bekliyor demektir. Ancak, böylesine bir rüyayý gören kiþi uðraþlarýnýn sonunda kesin bir baþarýya ulaþacaktýr.

Rüyada jandarma gören kiþiyi, kýsa bir zaman içinde büyük bazý iþler bekliyor demektir. Ancak, bu rüyayý gören emeðinin karþýlýðýný fazlasýyla alacaktýr.

Sizi sonu belirsiz birtakým büyük uðraþlar bekliyor.

Kiþinin korunduðuna ve hayatýnýn rahat geçeceðine iþaret eder

Rüyada jandarma görmek basari ile yorum-lanir. Rüyada kendini jandarma olarak bir karakolda bulundugunu görmek, yapacagi her iste basariya ulasacagina isarettir. Kara-kolda bir jandarma eri ile karsilasip onunla selamlasmak veya ko-nusmak bir haber alacagina, bir jandarma bölügünün toplu halde cadde veya sokaktan geçtigini görmek, bekledigi müjdeli bir habe-ri alacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada jandarma görmek islerde basanya isaret eder. Bazen de rüyada jandarma görmek bir haber almaya isarettir. Bazi tabirciler jandarma görmek emniyet ve huzur içinde bulunmaya isaret eder, demislerdir.

Rüyada jandarma görmek hayýrlýdýr. Bu insanýn korunduðuna, hayatýnýn rahat geçeceðine iþaret eder.

Rüyada jandarma görmek hayýrlýdýr. Bu insanýn korunduðuna, hayatýnýn rahat geçeceðine iþaret eder.
    BlueSash.NET© 2001-2007